StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:22-11-2017
Bijgewerkt op:22-11-2017 17:17

De gemeenteraad nodigt U uit!

Bron: gemeente Montfoort
    

Hoe werkt dat nou in de gemeenteraad? Waarover vergaderen de raadsleden eigenlijk? Hebt u altijd wel eens een gemeenteraadsvergadering bij willen wonen? Dan is dit uw kans!

Namens u werkt de gemeenteraad aan een mooie en leefbare gemeente en behandelt onderwerpen die u als inwoner van de gemeente Montfoort aangaan. De gemeenteraad vindt het belangrijk om contact te hebben met de inwoners en wil u graag kennis laten maken met het politieke bestuur van de gemeente. 

Als speciale 'Gast van de Raad' wordt u de gelegenheid geboden om voor en tijdens de raadsvergadering van maandag 11 december a.s. een kijkje te nemen in de politieke keuken van de gemeente Montfoort. De gasten worden om 18.00 uur ontvangen door enkele raadsleden en de griffie  met een eenvoudige maaltijd. U krijgt uitleg over het werk van de raad en toelichting op de agenda. Vanzelfsprekend is er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen. 

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten? Neem dan contact op met de griffie van de gemeenteraad via griffie@montfoort.nl of telefonisch via 0348-476413.
 
De gemeenteraad ontvangt een maximum aantal gasten. Als blijkt dat het maximum aantal gasten bereikt is, wordt u voor een raadsvergadering op een andere datum uitgenodigd.

 

    


Kijken en luisteren

Reclame

Adfys Montfoort

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Middag mix
Nu op RSM:

Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2018