StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:14-07-2017
Bijgewerkt op:14-07-2017 12:21

Voorlopig geen voorstel raad parkeervoorziening Parklaan

Bron: gemeente Montfoort
    

Op 11 juli 2017 heeft het college besloten om voorlopig geen voorstel aan de gemeenteraad te doen voor de aanleg van een parkeervoorziening ten behoeve van de binnenstad en de sportverenigingen. Het college wil meerdere opties bekijken en heeft hiervoor meer tijd nodig.
Op donderdag 30 maart organiseerde gemeente Montfoort een inloopavond rondom de nieuw te ontwikkelen parkeervoorziening aan de Parklaan in Montfoort. De voorziening was bedoelt als extra parkeercapaciteit ten behoeve van de binnenstad en de sportverenigingen. Alle inwoners van de gemeente en alle organisaties waren uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Tijdens de inloopavond werd een aantal varianten getoond en konden inwoners vragen stellen. Medewerkers van de gemeente waren aanwezig om vragen te beantwoorden.

Na de inloopavond is gebleken dat er onder de inwoners onvoldoende draagvlak is voor de ontwikkeling aan de Parklaan. Geconstateerd is dat het opofferen van groen ten behoeve van parkeerfaciliteiten gevoelig ligt. Ook is er vrees voor mogelijke verkeersoverlast. Hoewel belangrijke andere betrokken partijen (waaronder de hockeyvereniging) positief tegenover het plan stond, heeft het college toch besloten niet door te gaan met de huidige voorstellen. Gemeente gaat het oplossen van de parkeerproblematiek voor de binnenstad en de sportvelden breder bekijken en de alternatieven die zijn aangereikt hierin betrekken. Hiervoor nemen we voldoende tijd.

Meer informatie over het project is te vinden op de projectenpagina (zie link hieronder).
Ga direct naar de projectenpagina www.montfoort.nl/parkerenparklaan

 

    


Kijken en luisteren

Reclame


Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
The Unlimited Music World
Nu op RSM:

Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2018