StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:04-07-2017
Bijgewerkt op:04-07-2017 16:43

Erik Luchtenburg algemeen directeur UW Samenwerking en gemeentesecretaris IJsselstein

Bron: gemeente Montfoort
    

Per 1 september start Erik Luchtenburg als gemeentesecretaris bij de gemeente IJsselstein en als algemeen directeur van UW Samenwerking, de ambtelijke organisatie van de gemeenten IJsselstein en Montfoort. Erik Luchtenburg volgt Joop Pol op die sinds 1 januari als interim directeur van UW Samenwerking aan het werk was.

Burgemeester Van Hartskamp, voorzitter van UW Samenwerking, is verheugd over de  benoeming en kijkt uit naar de samenwerking met Erik Luchtenburg: “We staan als gemeenten Montfoort en IJsselstein voor diverse verbeteropgaven. De kennis en ervaring van Erik Luchtenburg helpen om die zaken voortvarend aan te pakken.”

Erik Luchtenburg ziet uit naar deze nieuwe uitdaging: “Mijn grote drijfveer ligt bij complexe (organisatie)vraagstukken gericht op verbetering en innovatie, die ik graag samen met bestuur en medewerkers wil aanpakken. Ook wil ik me sterk inzetten voor verbinding tussen bestuur en ambtelijke organisatie.”

Sinds 2012 is de heer Luchtenburg gemeentesecretaris en algemeen directeur van de gemeente Leusden. Hij heeft de afgelopen jaren onder andere bijzonder geïnvesteerd in de ontwikkeling en uitvoering van het organisatieplan ‘Leusden klaar voor de toekomst’, waarbij de omslag van burgerparticipatie naar overheidsparticipatie en het realiseren van een moderne en compacte overheidsorganisatie centraal stonden. Daarvoor was hij onder andere werkzaam als directeur voor de gemeente Nieuwegein en divisiemanager bij de TMOP (BMC-groep).

Het bestuur van UW Samenwerking dankt Joop Pol (interim algemeen directeur en gemeentesecretaris IJsselstein) voor zijn inzet en wenst hem veel succes in de toekomst.

 

 

    


Kijken en luisteren

Reclame


Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
The Unlimited Music World
Nu op RSM:

Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2018