StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:17-04-2015
Bijgewerkt op:17-04-2015 12:08

Financiële afhandeling renovatie Sportpark Rapijnen

Bron: gemeente Montfoort
  

De gemeente Montfoort en Stichting Beheer Sportpark Rapijnen (SBSR) hebben overeenstemming bereikt over de financiële afhandeling van de renovatie van sportpark Rapijnen. Om geld uit te sparen hebben vrijwilligers van de verenigingen werkzaamheden van de aannemer overgenomen. Lange tijd was er onduidelijkheid over de waardetoekenning, maar de gemeente en SBSR zijn het ook daar nu eens over geworden.

De vrijwilligers hebben veel tijd en energie gestoken in de renovatie van het sportpark. Dat is heel waardevol en heeft de verenigingen ook ontzettend geholpen. Het is goed dat we nu met elkaar duidelijkheid hebben over de financiële waarde daarvan.”, wethouder Langerak is tevreden met de uitkomst. “We hebben hier van geleerd dat we in de toekomst vooraf duidelijke afspraken moeten maken en vastleggen.”

Het bestuur van SBSR is ook blij met de uitkomst. “We hebben heel hard gewerkt met z’n allen en het is ons nu gelukt om binnen het gestelde budget een prachtig sportpark af te maken, samen met de aannemer, verenigingen, gemeente Montfoort en natuurlijk de vrijwilligers.”

Laatste fase

Op korte termijn start de laatste fase van de renovatie van sportpark Rapijnen: de aanleg van extra parkeerplaatsen bij het sportpark. Met de aanleg van de extra parkeerplaatsen hopen de gemeente en SBSR de parkeerdruk op de wedstrijddagen in de omgeving te verlichten.

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nonstop Dance


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024