StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken


Stuur dit document naar

Note: Meerdere ontvangers moeten door een comma worden gescheiden

Uw Email adres


Bericht


Menselijke controle: (Vul hier 3417 in).
Om spam tegen te gaan controleren we dit veld op deze waarde.


Geplaatst op:26-05-2020
Bijgewerkt op:26-05-2020 09:34

Het Huis van Ervaring gaat van start

Bron: Rosita Driessen. communicatieadviseur
  

Op vrijdag 5 juni geven we het startsein voor het Huis van Ervaring. Dit is het begin van een laagdrempelige en vrij toegankelijke plek voor alle inwoners van de gemeente Montfoort om zich te ontwikkelen, elkaar te ontmoeten en kennis te delen. Het Huis van Ervaring start met de AfhaalBieb, BezorgBieb, digitaal aanbod en telefonische vraagbaak. Boeken bestellen vanaf vandaag, afhalen vanaf juni. Om ieders gezondheid te waarborgen worden alle diensten de komende periode uitgevoerd volgens de richtlijnen van het RIVM.
Het Huis van Ervaring is een nieuw netwerk van SWOM, Bibliotheek Het Groene Hart en gemeente Montfoort en wordt in de toekomst uitgebreid met andere partners. Ook het aanbod wordt de komende tijd verder uitgebreid. 

AfhaalBieb
Vanaf vandaag, 26 mei, kunnen alle leden van de Bibliotheek Het Groene Hart in de gemeente Montfoort boeken bestellen. Bestelde boeken kunnen vanaf vrijdag 5 juni worden opgehaald in het DoeMeeHuis in Montfoort en vanaf maandag 15 juni in het DoeMeeHuis in Linschoten. 
• Ophaalmomenten Montfoort: vrijdag van 10 tot 12 uur en maandag van 14 tot 16 uur.
• Ophaalmomenten Linschoten: maandag van 10 tot 12 uur en dinsdag van 10 tot 12 uur.

BezorgBieb
Tijdens deze uitzonderlijke tijd is het niet voor iedereen mogelijk om naar een DoeMeeHuis te komen. Voor iedereen die zijn huis niet kan verlaten is er de BezorgBieb. Samen met SWOM brengt de Bibliotheek bestelde boeken, van bibliotheekleden die thuisgebonden zijn, aan huis. De boeken kunnen telefonisch bij de Bibliotheek worden besteld. Vervolgens worden de boeken op afspraak en volgens de richtlijnen van het RIVM bezorgd. 

Digitaal aanbod en telefonische vraagbaak
Daarnaast biedt de Bibliotheek aan zowel voor leden als niet-leden een breed digitaal aanbod, waarvan iedereen gebruik kan maken.
• VakantieBieb: app met een mooi aanbod van e-books voor zowel leden als niet-leden van de Bibliotheek. Beschikbaar vanaf 1 juli.
• LuisterBieb: app met een extra uitgebreid breed aanbod van luisterboeken voor zowel leden als niet-leden van de Bibliotheek. 
• Online bibliotheek: voor alle leden van de Bibliotheek, van jong tot oud, is er een breed digitaal aanbod met meer dan 28.000 e-books, 4.200 luisterboeken, digitale prentenboeken, lees- en luistertips, kennisbanken en nog veel meer. 
Voor inwoners die extra hulp kunnen gebruiken bij het wegwijs worden in het digitale aanbod is er een telefonische vraagbaak bij de Bibliotheek. 

Boekenpakket bestellen
Boekenpakketten voor de AfhaalBieb of BezorgBieb kunnen vanaf vandaag telefonisch bij de bibliotheek of via de website van de bibliotheek worden besteld. Voor woensdag 10 uur een boekenpakket besteld voor de AfhaalBieb, betekent in Montfoort op vrijdag en in Linschoten op maandag het boekenpakket ophalen. Nog geen lid? Ook inschrijven kan telefonisch of via de website van de bibliotheek. 

Meer informatie en telefonische vraagbaak
www.bibliotheekhetgroenehart.nl
0348 – 418 354 (maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 16:00) 
Adressen DoeMeeHuis
DoeMeeHuis Montfoort: Kasteelplein 7, Montfoort
DoeMeeHuis Linschoten: Jacob Barneveldstraat 24C, Linschoten

Gemeentelijke informatie
www.montfoort.nl/bieb



  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Op de hollandse toer


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024