StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:14-05-2018
Bijgewerkt op:14-05-2018 11:50

Benschop heeft geen moeite met Voorwaarts.

Bron: Leo Oudshoorn
  

Met nog drie wedstrijden te gaan was voor kampioen Benschop de uitdaging om ook die wedstrijden in winst om te zetten. De eerste stap werd gezet en Voorwaarts speelde een kansloze wedstrijd tegen het veel betere Benschop.

Een mooie erehaag maakten de spelers van Voorwaarts bij het betreden van hel veld als respect voor de kampioen. Een mooi gebaar van onze gasten uit Utrecht. Vanaf minuut een nam Benschop het initiatief. Al in de 5e minuut keek Voorwaarts tegen een achterstand aan. Jeroen Lamboo nam slim een vrije trap en de vrijgelaten Jeroen Roodenburg schoot de bal onhoudbaar achter doelman Rick van den Boogaart.

Een slordigheidje achterin bij Benschop leverde bijna de gelijkmaker op, maar de vrijstaande Luuk Baas kopte naast. Benschop bleef de bovenliggende partij en in de 23e min kwam de 2-0 op het bord. Kwame Ballo bereikte de opkomende Martijn de With, die zijn tegenstander de verkeerde kant opstuurde en kon ongehinderd de 2-0 scoren. Een slimme boogbal van Luuk Baas maakte Mitchell van Oort kansloos en leek de spanning wat terug te brengen.

Benschop dacht daar anders over, want enkele minuten later was het 3-1 voor de Benschoppers. Een op maat aangesneden voorzet van Kwame Ballo werd geweldig ingekopt door Jimmy Vendrig, dat ook de ruststand was.

Benschop bleef in de tweede helft het beste van het spel houden maar verzuimde de voorsprong uit te breiden. Slechts nog een maal waren de Benschoppers doeltreffend. Patrick Maton kwam in de 60e minuut goed door en Jeroen Roodenburg zette de 4-1 eindstand op het bord.

Na het laatste fluitsignaal van de prima leidende scheidsrechter Mac-Intosh gingen de Benschoppers snel richting de Wilhelminastraat om hun maatjes van het derde elftal met fakkels in te halen en hen te feliciteren met het behaalde kampioenschap. Het feest dat daarna volgde in het clubgebouw was weer van grote klasse..

 

Wat gaat er komen?

Benschop speelt volgende week zijn laatste uitwedstrijd van het seizoen in Maartensdijk tegen SVM.

De wedstrijd daar begint om 14.30 uur en de spelers en supporters bus vertrekt om 12.45 uur vanaf het sportpark.

Opstelling Benschop

Mitchell van Oort, Jeroen Lieverse, Niels Beeres,( 45e min Jurgen Ruitenbeek), Coen vd Snoek, Remco van Wijngaarden, Jeroen Lamboo, Jimmy Vendrig (49e min Patrick Maton), Stef Elings (70e min Jonathan Antonio) , Kwame Ballo en Martijn de With.

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Hollands op z'n best


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024