StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoHollandse ArtiestenavondRegionieuwsAgendaMenu van de Maand
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Hollandse Artiestenavond
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda
Menu van de Maand

Reclame

Adverteren op de website van RSM

Rabobank Utrechtse waarden

RSM Cartridge sponsoren

ZoekenGeplaatst op:26-06-2017
Bijgewerkt op:26-06-2017 11:59

Jaco de Groot kan vormbehoud nog niet tonen

Bron: Polsstokbond Holland
    

Afgelopen zaterdag zou de wedstrijd Jaarsveld om de NOWA-Computers Bokaal in het teken staan van de rentree van Jaco de Groot (Woerden). Afgelopen 14 jaar won de springer het klassement en ook dit jaar was zijn seizoensstart goed. In Linschoten won hij op 6 mei direct de wedstrijd en voerde hiermee ook het De Samenwerking-klassement aan. Echter vertrok hij na deze wedstrijd voor een studiereis rond de wereld.

In de afgelopen week kwam hij terug en stond op de schansen van Jaarsveld klaar om zijn vorm opnieuw te laten zien. Echter kreeg hij deze kans niet. Aanhoudende miezer-regen zorgde ervoor dat de wedstrijd geen doorgang kon vinden. De regen zorgt ervoor dat springers uitglijden op de gladde matten, daarnaast zijn de stokken te glad om in te klimmen. Bij polsstokverspringen is een goede grip op de stok juist erg belangrijk, omdat dit springers helpt hoger in de stok te komen.

Op het moment van schrijven in het nog niet bekend wanneer de NOWA-Computers Bokaal ingehaald zal worden. Wat wel bekend is, is dat zaterdag 1 juli de springers zullen afreizen naar Buitenpost (Friesland). Hier springt de selectie van beste Hollandse springers tegen het Friese kamp. In de afgelopen drie jaar won het Hollandse kamp, echter heeft de Friese ploeg het thuisvoordeel. De verschillende selecties zijn vergelijkbaar in kwaliteit, dus de spanning is te snijden. Om 14.00 uur begint het programma in Buitenpost. 

    


Kijken en luisteren

Reclame
Ook hier adverteren? Klik hier!


Nu op RSM
Middag mix
Nu op RSM:

Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2017