StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:09-10-2016
Bijgewerkt op:09-10-2016 13:26

De Valk DS 1 – VTC Woerden DS 3

Bron: Carla Vlooswijk
  

Afgelopen zaterdag 8 oktober stond de eerste thuiswedstrijd voor de Valk op het programma.

De Montfoortse wilden graag aan het thuis publiek een mooie wedstrijd laten zien en ze gingen vol enthousiasme van start. Er werd sterk geserveerd, verdedigend werden er prachtige acties uitgevoerd en werd er gevochten voor ieder punt. Annika Reijneveld en Carla Vlooswijk werden op het midden goed bediend en Woerden had totaal geen vat op hun aanvalsballen en zo konden zij lekker de scoren. De eerste set was een mooie strijd die uiteindelijk met 26-24 naar De Valk ging.

De tweede set begon de Valk weer enthousiast, maar het was allemaal wat slordiger als de eerste set. Ballen kwamen niet goed aan bij de in dames 1 debuterende spelverdeelster Tessa Deater waardoor zij moeite had om de aanvallers goed te bedienen en er niet gescoord kon worden. Verdedigend waren er wat misverstanden wie welke bal moest pakken en zo ging de tweede set vrij eenvoudig naar Woerden met 25-19

De derde set begon de Valk weer goed, er werd een mooie service serie gemaakt door Suzanne van Zandwijk, aanvallend werd er weer gescoord en zo kwam De Valk op een mooie voorsprong van 14-10. Op die stand gebeurde er iets aan het net waardoor Annika door haar enkel ging. Gelukkig kon ze wel verder spelen maar door dit voorval waren de dames uit hun ritme en konden ze het goede spel niet hervatten en liep Woerden over hen een en pakte ook deze set met de stand van 25-17.

De vierde en laatste set was het bij de Valk helemaal op, er werden veel fouten gemaakt. Ballen werden uit geslagen, er waren misverstanden tussen speelsters wie welke bal moest pakken. Zo ging ook de 4e en laatste set naar Woerden met 25-14.

Volgende week zaterdag 15 oktober om 13:00 mogen de dames uit Montfoort weer aantreden tegen Woerden DS 3 in de Thijs van de Pol hal in Woerden en dan gaan ze zeker voor de revanche.

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024