StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:20-03-2016
Bijgewerkt op:20-03-2016 15:10

v.v. Montfoort opnieuw onderuit tegen laagvlieger GDC

Bron: Dick ten Hoonte
  

Na het smadelijke verlies in de thuiswedstrijd tegen nummer laatst van dat moment, WNC, moest Montfoort afgelopen zaterdag afreizen naar GDC  in het Brabantse Eethen.

De ploeg van trainer Van Ede zit duidelijk in de hoek, waar de klappen vallen en bij verlies tegen de nieuwe nummer laatst zou het degradatiespook wel erg dichtbij komen. Het team had dan ook een positieve draai nodig.

De weinig technisch vaardige ploeg uit het Brabantse moet het vooral van vechtlust en karakter hebben, waar v.v. Montfoort in het verleden juist om geroemd werd. De ploeg debuteert dit jaar in de 1e klasse en doet het vooral met “eigen “ jongens. Dat hier sprake is van een echte dorpsclub blijkt wel uit het feit, dat het gras van het hoofdveld de afgelopen 3 weken kort gehouden werd door schapen.

Onder leiding van scheidsrechter Greveling trok Montfoort direct fel van leer en werden er enkele mogelijkheden gecreëerd, waarbij in de 1e helft vooral Nick Koppers betrokken was. Met een schot  op de paal en een bal op het dak van het doel had Montfoort veel pech bij de afwerking.

Het geelgekleurde en hobbelige veld vormde een behoorlijke hindernis voor de ploeg van Jan Willem van Ede, die het meer van de techniek moest hebben dan de thuisploeg. Zelden kwam laatstgenoemde op de Montfoortse helft , maar na 20 minuten was het Pascal de Vries, die op aangeven van Joost van Rooijen een bres wist te slaan in de opnieuw gammele Montfoortse verdediging.

Opnieuw liep de ploeg achter de feiten aan en hoewel de ploeg een veldoverwicht hield werd er in aanvallend opzicht nauwelijks een mogelijkheid gecreëerd. Vlak voor rust werd er bij Montfoort nog meer zout in de wonde gestrooid toen Mitchell Landbrug een doorkopbal van Pascal de Vries verzilverde. Opnieuw werd de ploeg van Jan Willem van Ede een doemscenario voorgeschoteld, waar de ploeg totaal niet op zat te wachten.

De 2e helft gaf een gefrustreerd Montfoort te zien, dat weliswaar nagenoeg de gehele 2e helft op de helft van GDC acteerde, maar nauwelijks een kans wist te creëren op een inzet op de paal na. 

Duidelijk werd, dat hoe hard de ploeg ook werkte, de echte overtuiging ver te zoeken was.In de stand kwam dan ook geen verandering meer en opnieuw bleef Montfoort met lege handen achter.

Mede door het verlies van de ploegen onder Montfoort bleef de ploeg op een 11e plaats hangen. Deze plek levert aan het einde wel een plek voor nacompetitie op en daar zit de ploeg niet echt op te wachten. Daar waar de punten gelaten werden aan de zogenaamde mindere tegenstanders zullen de punten gehaald moeten worden tegen de ploegen uit het linkerrijtje. Voorwaar geen gemakkelijke opdracht.

Aankomende week kan Montfoort de wonden likken en zich voorbereiden op de ontmoeting tegen de nummer 2 uit de compeititie, DFS uit Opheusden.

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Ochtendgloren


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024