StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:21-02-2016
Bijgewerkt op:21-02-2016 19:30

Wedstrijden Luno 20-02-2016

Bron: KV Luno
  

Rondje langs de velden

Deze week stonden er vanwege de vakantie maar 3 wedstrijden op het programma. De eerste was voor de F2. De F2 moest tegen de koploper, en als je naar het doelsaldo kijkt dan zie je al dat dit een lastige wedstrijd gaat worden. En dat bleek ook. Hoe goed LUNO F2 hun best deed toch scoorde ESDO F2 steeds weer. Uiteindelijk een ruime 4-30 verlies. Nu lekker vakantie vieren en dan na de vakantie weer verder proberen.

Bij de wedstrijd van LUNO F1 was het een stuk spannender. Ook al kwam LUNO F1 al snel met 3-0 achter bleef de F1 goed spelen. Ze kwamen knap terug tot 4-4. Daarna werd het een spannende wedstrijd met kansen over en weer. Uiteindelijk was het net niet genoeg om te winnen en werd het 7-5 voor Fiducia F1. Ook de F1 kan lekker met vakantie en daarna weer trainen om de volgende wedstrijd wel te winnen.

Als laatste van deze speelronde was LUNO D1 aan de beurt. Een uitwedstrijd tegen Fiducia D2 die hun kampioenschapswedstrijd spelen. Niets is dan leuker om te winnen en te zorgen dat ze nog geen kampioen zijn. LUNO D1 deed hun best en met rust stonden ze 3-2 achter. Alle mogelijkheden nog om er de tweede helft nog iets moois van te maken. Na de rust wilde het allemaal alleen niet zo meer lukken. 5-2 stond er uiteindelijk op het scorebord en Fiducia D2 is kampioen. Goed gespeeld maar helaas net niet gewonnen.

Iedereen een hele fijne vakantie en 5 maart hebben we weer een vol thuisprogramma met maar liefst zeven thuiswedstrijden.

Tot de volgende keer.

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024