Bijgewerkt op:01-02-2016 12:34

MSV '19 kan geen potten breken

Bron: Hans Kolfschoten

In Montfoort zou men het ongetwijfeld graag anders hebben gezien, maar helaas kon zondagclub v.v. MSV'19 geen potten breken in Amersfoort bij de lokale voetbalvereniging VVZA.

Weliswaar werd er nog voortvarend begonnen aan de klus, maar de MSV'19 storm kon slechts een kleine twintig minuten duren. Twintig minuten, waarin het elftal van trainer/coach Edwin de Bruin zich een aantal kansjes wist te creëren, maar waarbij het toch verzuimde om het de VVZA doelman echt moeilijk te maken.

De Amersfoorters daarentegen wisten bij de eerste de beste keer dat zij massaal over de middenstreep trokken al de 1-0 scoren en konden ook uit hun tweede keer dat dit deze middag gebeurde, een vol kwartier later, juichend terug naar de eigen helft: 2-0.

Over efficiency gesproken. Hierna leek alle hoop op een goed resultaat bij de Montfoortse equipe vervlogen en nam het complete elftal, zo leek het, een off-day.

Nog voor rust leek VVZA ook nog eens de 3-0 te scoren, maar werd deze domper MSV bespaart, wegens buitenspel van een van de VVZA voorwaartsen. Aangezien MSV uit een paar resterende kleine kansen verzuimde om een aansluitingstreffer te maken viel na tien minuten spel in de tweede helft de 3-0 alsnog en opnieuw werd de scorende man bij VVZA maar weinig voor de voeten gelegd door de verdedigende MSV-ers.

Pas nadat MSV met nog zo'n tien minuten op de klok fysiek in meerderheid kwam wegens het wegsturen met een tweede gele kaart van VVZA-er Oualid Kaddouri (die notabene na afloop namens de thuisclub tot "man of the match" werd gekroond) kon er van Montfoort-zijde worden gescoord door Merlijn van der Does. Het doelpunt kwam echter pas in de slotminuut van de officiële speeltijd tot stand.

Diep in blessuretijd strooide thuisclub VVZA nog wat zout in de wonden van MSV door een 4-1 eindstand op het bord te zetten.