StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:30-11-2015
Bijgewerkt op:30-11-2015 20:47

Luno 1 verliest van ODO 1, Luno 2 speelt gelijk

Bron: KV Luno
  

LUNO 1 komt goed uit de startblokken maar geeft zich snel over    

Het door Carrosserie Bakker gesponsorde LUNO 1 ontving afgelopen weekend voormalig eersteklasser ODO in een weer sfeervol aangeklede De Vaart. LUNO kwam eens een keer brutaal uit de startblokken en pakte na de 0-1 achterstand een 2-1 voorsprong en na de gelijkmaker ook een 3-2 voorsprong.

Helaas werd  na deze voorsprong in een 6 tal minuten het initiatief totaal uit handen gegeven. Eén of geen schotsaanvallen en de tegenstander teveel ruimte geven leidden in een mum van tijd tot een 3-6 achterstand, waarna LUNO weer iets terug kon doen (4-6). In deze fase liet LUNO ODO helemaal in de wedstrijd komen en de ploeg speelde vooral de dameskaart uit. Van 4-6 werd het 4-10 en daarmee was de wedstrijd in de 27 e minuut eigenlijk wel beslist. De ruststand was 6-12.

In de tweede helft werd er hard gewerkt en geknokt maar de ploeg kon absoluut niet meer op tegen de ploeg uit Maasland die via vele schakels en met snel dynamisch spel makkelijk de korf wist te vinden. De ingebrachte wissels wisten het tij ook niet meer te keren. Uiteindelijk was de uitslag 12-23.

Dat ODO een maatje groter is dan LUNO was zonneklaar. Het verschil in de uitslag had echter niet zo groot hoeven zijn.Komend weekend is de ploeg vrij en daarna wacht een uitwedstrijd tegen VZOD die tot nu ook pas 2 punten bijeen gesprokkeld heeft. Tegen deze ploeg heeft LUNO 1 nog wat recht te zetten !

Luno 2 een prima prestatie tegen Tempo 4

LUNO 2 had een matige en moeizame start tegen het ervaren Tempo 4. Binnen 12 minuten stond er 1-6 op et scorebord. Daarna herpakte de ploeg zich en knokte zichzelf knap weer in de wedstrijd.Bij rust was het verschil nog maar 1 punt : 7-8.

In de tweede helft was het stuivertje wisselen. Dan stond Tempo voor en dan weer LUNO. Bij 14-13 leek de winst binnen handbereik maar Tempo wist vlak voor tijd toch de stand weer gelijk te trekken. 14-14 was ook de einduitslag. Een prima prestatie van LUNO 2 !

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Middag mix


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024