StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:30-11-2015
Bijgewerkt op:30-11-2015 18:28

De Valk Dames 1 vecht zich terug in de competitie

Bron: Carla Vlooswijk
  

Na een aantal wedstrijden achter elkaar te hebben verloren, was de strijdlust groter dan ooit. De dames waren het nu wel zat om te verliezen, de wedstrijd tegen Volleer moest gewonnen worden.

Vol goede moed beginnen de dames van De Valk aan hun warming-up. Na het fluitsignaal van de scheids komen de dames bij elkaar, nog een paar motiverende woorden van de coach en de wedstrijd kan beginnen.

Al gauw blijkt dat het geen makkelijke wedstrijd gaat worden. De dames van Volleer verdedigen goed en De Valk maakt de kansen niet af.  Al snel staat De Valk achter, maar de strijdlust was aanwezig en ze wilde de set niet zomaar weggeven. De Valk bleef maar vechten, maar helaas was het te laat. De eerste set gaat met 22-25  naar Volleer.

Bij De Valk was het duidelijk deze wedstrijd wordt van ons! De tweede set ging erg overtuigend. Alles klopte, Mieke en Carla Vlooswijk hadden een goede service serie waardoor de punten binnen stroomden. Melissa Klarenbeek veegde de vloer schoon door alle ballen van de grond te halen, wat knap verdedigend werk van haar! Zo kan de spelverdeelster Ruth Vreeswijk de ballen mooi set-uppen waarna alle aanvallers de bal mooi en hard afmaakte. Dan was er ook nog de bank, wat waren zij enthousiast, het is mooi om te zien dat je zo’n set met zijn alle wint. Niet alleen de speelsters in het veld, ook de mensen op de bank hebben hier een aandeel. De set wordt dik gewonnen met 25-10.

Na zo’n fantastische set kan de derde set ook niet meer stuk zou je denken. Helaas herpakte Volleer zich erg goed. De nummer 10 aan hun kant, had een goede service serie en aanval. Hier kon De Valk niks tegen doen. Met hard knokken blijft De Valk dichtbij en kunnen ze op het laatst er nog net overheen! Hard werken wordt deze set beloond. De set wordt binnen gesleept met 25-22. Op naar de vierde set!
                                                                                                                  
De Valk was nog wat moe van de vorige set en dat was goed te zien. Het verliep niet zoals ze wilden. Deze set gaat naar Volleer met 23-25.

De alles beslissende set! De Valk moest en zou deze set winnen, aan alles zag je dat ze ervoor gingen. Het was niet gemakkelijk, maar ze hielden stand. Verschillende dingen uit de tweede set zag je weer terug. Waardoor ook de vijfde set binnen werd gesleept door De valk! De set is gewonnen met 15-13.

De volgende thuis wedstrijd is 12 december om 15:00 in de Hoflandhal.

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Middag mix


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024