StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:14-10-2015
Bijgewerkt op:14-10-2015 10:17

Voorzichtige start voor Luck Raeck

Bron: Gertjan Scholtens
  

Wanneer buiten de bladeren weer gaan vallen en de zomer op zijn eind loopt, is het voor badmintonvereniging Luck Raeck weer tijd om competitie te gaan spelen. Die draagt namelijk niet voor niets de naam Najaarscompetitie !

En dus startte Luck Raeck uit Montfoort afgelopen vrijdag weer thuis tegen DOSC uit Den Dolder. Deze tegenstander bleek achteraf zeer gelijkwaardig te zijn. Maar wanneer je aangeeft dat de uitslag 2 – 6 is geworden voor DOSC, wil je dat niet geloven. Daarom is het bij badminton altijd handig om even iets verder te kijken dan de einduitslag. De ene 2 – 6 is de andere niet. 

In totaal werden er dus 8 wedstrijden gespeeld, waarbij er bij 2 wedstrijden (dat is dus 25%) sprake was van een 3-setter. Maar de wedstrijden die niet in 3 sets werden gespeeld, lagen de setstanden heel dicht bij elkaar. Vaak werd er slechts met 4 of 5 punten per set verloren. Natuurlijk springen de 3-setters in het oog. Patrick Goos was voor Luck Raeck deze wedstrijd degene die voor de meeste spanning zorgde. Maar liefst bij 2 van zijn 3 te spelen wedstrijden moesten er 3 sets gespeeld worden. Om te beginnen ging het herendubbel samen met Dave den Hartog helaas in 3 sets verloren. 

Daarna moesten Ria Rietveld en Inger Goos het damesdubbel helaas aan DOSC laten. Ook de enkelwedstrijden van Inger, Dave en Patrick gingen helaas verloren. Maar Ria zorgde voor een tijdelijk ommekeer in de wedstrijd: zij won haar enkelpartij overtuigend. Deze overwinning gaf aan Ria en Dave zoveel moraal, dat zij vervolgens hun gemengd dubbelwedstrijd wonnen ! Uiteindelijk ging het tweede gemengd dubbel verloren, zodat de eindstand op 2 – 6 kwam in het voordeel van DOSC. Maar zoals altijd is alle begin moeilijk en is de competitie pas net begonnen. Alles is dus nog mogelijk. 

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Ochtendgloren


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024