StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:11-10-2015
Bijgewerkt op:11-10-2015 17:26

Dames 1 de Valk wint derde wedstrijd op rij

Bron: Marieke van Breukelen
  

Zaterdag 10 oktober jl. moesten de dames van De Valk spelen tegen VTC Woerden Dames 2. Het is elk jaar weer lastig om te winnen in Woerden, maar dit jaar waren de dames uit Montfoort vastberaden. Er zouden geen punten naar VTC gaan.

De coach van De Valk adviseerde zijn dames vandaag goed gebruik te maken van hun voordeel in lengte. Dat deden ze zeker: de ene na de andere aanval leverde een punt op. Het spelletje was niet echt snel, maar de 1e set werd wel gewonnen door De Valk met 25-22. De 2e set verliep al veel beter, maar ook de VTC-dames kwamen meer in hun spel. Veelvuldig scoorde hun buitenaanvalster met mooie ballen rechtdoor geslagen. De Valk besloot hun blok rechtdoor dicht te zetten en wat korter te gaan verdedigen. De set ging vervolgens met 25-22 naar de Montfoortenaren. Er werd gewoon goed aangevallen en de korte balletjes werden veelvuldig verdedigd.

Vastberaden begon De Valk aan de 3e set waarin Mieke Vlooswijk een geweldige service liet zien. VTC kreeg hier geen vat op en de set ging met 25-15 wederom naar De Valk.

De laatste set begon goed, maar het spel werd langzaamaan minder. De dames hadden last van de warmte. De coach van De Valk had bijna al zijn wissels nodig om toch de set te winnen. Ondanks de inzet van het voltallige team ging de 4e set toch naar Woerden met 25-16.

Tevreden ging het 1e damesteam van De Valk terug naar huis met een winst van 3-1.

Dit betekende weer 4 punten en de derde wedstrijd op rij gewonnen. Op naar de volgende wedstrijd op zaterdag 17 oktober a.s. thuis in de Hoflandhal om 15.15 uur tegen NVC Dames 2 uit Nieuwegein.

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Op de hollandse toer


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024