Luno pakt eerste punten

Bron: KV Luno

Eerste winst LUNO 1 dit seizoen een feit !

Op een mooie herfstdag begin oktober was het dan eindelijk zover.

Nadat het tweede team helaas de tweede verliespartij van dit seizoen moest incasseren (14-15), was het eindelijk het door Carrosserie Bakker gesponsorde LUNO 1 een keer die (tegen KIOS) aan het langste eind trok: 10-9.

De wedstrijd werd gekenmerkt doordat beide ploegen het verdedigend goed voor elkaar hadden en aanvallend maar met moeite de korf konden vinden.

De ruststand, 2-2 was dan ook veelzeggend.

En hardwerkend LUNO moest na rust even het initiatief aan KIOS laten (2-4), maar kwam binnen een paar minuten weer langszij en pakte met 5-4 weer een voorsprong. Daarna was het steeds stuivertje wisselen waarbij LUNO steeds aan de goede kant van de score bleef tot aan 8-7.

Daarna even een moeilijke fase voor LUNO waardoor KIOS voor het eerst in de tweede helft op een voorsprong kwam 8-9,met nog 5 minuten te spelen.

LUNO had zich echter vastgebeten in deze wedstrijd en wilde niet loslaten. Via twee mooie damesgoals van Rosella Bakker en Ella Elenbaas werd de eindstand 10-9 bereikt.

Een zichtbaar opgeluchte coach Hans Peters maakte zijn ploeg een groot compliment.”Elke week gaat de ploeg strijdbaar het veld in en elke week wordt er hard getraind zonder dat het al een aantal weken tot een zichtbaar resultaat leidt. Ook vandaag ging het weer niet makkelijk maar kreeg de ploeg eindelijk loon naar werken. Natuurlijk…10 goals maken is op dit niveau te weinig maar als het er maar 1 meer is dan de tegenstander zul je mij niet horen”.

Het was nog lang onrustig in Linschoten…..