StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:20-09-2015
Bijgewerkt op:20-09-2015 18:54

Luno verliest tegen koploper Velocitas

Bron: KV Luno
  

LUNO houdt lang stand tegen koploper Velocitas, maar verliest uiteindelijk ruim    

Na 3 nederlagen op rij was er LUNO alles aan gelegen om de ongeslagen koploper  eens te verrassen. Trainer Hans Peters gaf de spelers mee vooral brutaal van start te gaan en zich niet zoals in andere wedstrijden het geval was te laten overrompelen.

Weliswaar wist Velocitas als eerste de korf te vinden (1-0) maar LUNO wist vrijwel direct wat terug te doen. Dit beeld zette zich voort in de eerste helft. Verdedigend zat het bij LUNO wel goed in elkaar, maar aanvallend werd er te weinig gescoord.

De rust werd bereikt met een 5-2 stand.

Met een wissel (Sarah Kleiweg voor Lisa Keereweer) werd de tweede helft ook weer brutaal begonnen. Binnen 10 minuten was het gat bijna gedicht (5-4). Ook nu  werd er ijzersterk verdedigd maar kon LUNO aanvallend geen potten breken. Kansen waren er genoeg maar er weer teveel gemist. Zelfs 2 strafworpen konden niet in goals worden omgezet.

En tja… dan vallen de goals altijd aan de andere kant en dat was ook nu het geval. Van 5-4 werd het 8-4 in de 26e minuut en daarmee was de wedstrijd wel gespeeld. LUNO scoorde nog een maal (8-5) en in de laatste paar minuten wist Velocitas nog 4 maal te scoren.De 12-5 was weliswaar geflatteerd maar de koploper had wel verdiend gewonnen.

Natuurlijk was de teleurstelling weer groot, maar de ploeg zal de bakens snel moeten gaan verzetten. In de komende 3 wedstrijden wordt gespeeld tegen de ploegen die zich ook in de onderste regionen bevinden. Te beginnen aanstaande zaterdag uit tegen Madjoe uit Rijnsburg die eveneens nog puntloos is.

LUNO 2 mag zich na een verdiende, maar moeizame 10-6 overwinnen tegen Velocitas 3 nog steeds de trotse koploper in de poule noemen. Dat is zeker een compliment waard.

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Puur Hollands


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024