StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:04-08-2014
Bijgewerkt op:05-08-2014 19:30

Uitslag polsstokverspringen Kampioenschap van Linschoten

Bron: Niels van der Kroef
  

Vanwege de nationale competitie, waren er veel springers in Ijlst. De springers moesten springen onder aparte omstandigheden, vanwege de redelijk harde wind op de schansen en de missende toppers. Desondanks werd er nog best goed gesprongen om het Kampioenschap van Linschoten.

Afgelopen zaterdag waren er verrassende winnaars, zoals Teus Korevaar (Schoonhoven) bij de senioren en Kimberly Engelhard (Haastrecht) bij de dames. Teus sprong 17,24m, een persoonlijk record waarmee hij Pieter Verweij (Woerden) een 1 cm achter zich hield. Verder sprong Arie-Jan van der Vlist (Schoonhoven) ook nog een persoonlijk record van 16,52. Bij de Dames sprong Kimberly Engelhard een afstand van 14,12m, waarmee zij de enige 14m springster was. Tweede werd Joriene Baas die 13,90m sprong en Doriene de Wit werd derde met 13,83m (beide uit Oudewater).

Bij de Jongens was er nog een aardige strijd voor de top 3, waaruit Daniel Cluistra (Oudewater) de beste bleek met zijn eerste sprong, 15,65m. Matthieu van Vuuren (Benschop) zette zich met zijn eerste sprong ook gelijk voor de finale met 14,98m en kwam daar helaas niet overheen en kreeg uiteindelijk een derde plek. Tweede werd Robert Benschop (Snelrewaard) met 15,59 die zich met zijn derde sprong zich in de finale sprong.

Er waren helaas weinig junioren, maar dat weerhield Thomas van Midden (Haastrecht) toch niet om zijn best te doen en sprong 17,60m. Matthijs van Oosterom (Linschoten) werd tweede met 15,30m en Niels van der Kroef (Linschoten) werd derde met 14,68m. Zowel Matthijs als Niels sprongen best goed alleen gingen met hun beste sprongen het water in.

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Ochtendgloren


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024