StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:04-08-2014
Bijgewerkt op:04-08-2014 19:14

v.v. Montfoort opent seizoen tegen TAVV met winst

Bron: Dick ten Hoonte
  

Afgelopen zaterdag startte de selectie van trainer Alain Hijman het seizoen, na een pittige trainingsweek, tegen 2e klasser TAVV uit Ter Aar. Deze ploeg was bereid om de plaats in te nemen van het in dezelfde klasse uitkomende Argon, dat nog niet over het aantal spelers kon beschikken om de strijd aan te binden met de Montfoortse ploeg.

Doordat er na een week nog geen definitieve keuzes zijn gemaakt koos trainer Hijman er voor om 2 elftallen te laten opdraven, die, ook mede door het warme weer, slechts 1 helft aan de bak hoefden.

In de beginfase leek de ploeg uit Ter Aar, met daarin ex-Montfoortspeler Sven Aartman, elkaar gemakkelijker te vinden en had de ploeg dan ook het meeste balbezit. Na dat kwartier kreeg Montfoort langzamerhand meer vat op de wedstrijd en wisten Mitchell Bottenheft en Bart Roelofs elkaar gemakkelijk te vinden. Hoewel in eerste instantie de paal een voorsprong voor Ter Aar in de weg stond, zorgde Montfoort juist in deze fase voor het meeste gevaar. Na een goede dribbel van de volwassen geworden Mitchell Bottenheft werd Bart Roelofs prima in stelling gebracht en bracht hij zijn ploeg op een 1-0 voorsprong.

Al voor rust had Montfoort op een ruime voorsprong kunnen komen, maar een ziedend schot van Bottenheft belandde buiten het bereik van de keeper op de lat en een afgemeten voorzet van dezelfde Bottenheft op Bart Roelofs belandde eveneens op de deklat.

De 2e helft stond er een geheel ander elftal op de prima grasmat en moest het aanvallend gevaar komen van de van Wilnis afkomstige Sven van Vuuren en Nick Koppers, die er na lange tijd vanaf het begin bij is.

Mede door het warme weer zakte het tempo in de wedstrijd, maar slaagde TAVV er ook niet meer in een vuist te maken. In de slotfase was het Sven van Vuuren, die Nick Koppers prima in stelling bracht, die op zijn beurt de eindstand bepaalde op een verdiende 2-0.

De komende weken zal trainer Alain Hijman, die met een behoorlijk gretige selectie te maken heeft alle puzzelstukje op de juiste plek proberen te krijgen. De komende 2 weken zullen enkele spelers, die afhankelijk zijn van de bouwvak , niet aanwezig zijn, maar kan trainer Hijman middels oefenwedstrijden tegen Zwaluwen Vlaardingen ( 9 augustus) en SVL (16 augustus) , gevolgd door bekerwedstrijden tegen Sportlust’46, VVZ’49 en Nieuw Utrecht rustig toewerken naar de competitie, die op zaterdag 6 september met een uitwedstrijd tegen Huizen.

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Oranje Top 30


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024