StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:22-04-2014
Bijgewerkt op:22-04-2014 18:21

Seizoen Green Hearts goed van start

Bron: Jan-Dirk Tiggelman
  

Bij de eerste thuiswedstrijd van elk nieuw speelseizoen wordt altijd traditioneel de “first pitch” geworpen door een genodigde van de vereniging.  Dit jaar was Jim Hovorka, oud Minor League Baseball speler en voormalig pitchertrainer van Oranje bereid gevonden deel te nemen aan deze mooie honkbal traditie.

Voorafgaand aan dit officiële moment was er voor het Green Hearts pupillen team ook nog even een moment waarbij Jim zijn schat aan ervaringen wilde delen met de spelers.

Na de openingsspeech van Green Hearts voorzitter Annet van der Woude was het aan de Jim Hovorka om de eerste officiële bal te werpen aan Green Hearts pupillen catcher Victor Min.

Hierna kon de wedstrijd tegen de Utrechtse Domstad Dodgers aanvangen. Al aan het begin van de de eerste inning lieten de Dodgers merken dat de ze deze wedstrijd niet zomaar wilden weggeven want het eerste punt werd door een paar doorgeschoten ballen snel binnengelopen.

De startende werper van de Green Hearts, Sander Tiggelman gooide een fantastische partij want met twee honken bezet kon hij al snel de laatste nul van de aanvallende partij realiseren door een strike. Zeker in het begin waren beide teams aan elkaar gewaagd. De Green Hearts konden aanvallend in de eerste inning een punt binnenlopen door een homerun van Jens Kreffer. De tussenstand na de eerste inning, 1-2.

Tweede inning  was bijna een kopie van de voorgaande inning. Met Lorenzo voor de Dodgers en Rowan Dorrestijn voor de Green Hearts op de heuvel konden  beide partijen met moeite hun punten maken waarbij de Domstad Dodgers de derde inning startte met een kleine voorsprong (4-2).

Mees Wieland (Green Hearts) was goed voorbereid als closer want in de derde inning kwamen de de Dodgers niet tot scoren maar konden de Green Hearts, door een homerun van Victor Min en goed loopwerk van Jens Kreffer en Isaï de Vogel drie lopers binnen brengen. In de vierde en laatste inning werd in de gelijkmakende slagbeurt de wedstrijd door de Green Hearts definitief beslist met een eindstand 7-6.

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Middag mix


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024