StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:02-02-2014
Bijgewerkt op:02-02-2014 20:39

Dames De Valk doorbreken reeks nederlagen

Bron: Marieke van Breukelen
  

De dames van het eerste team van volleybalvereniging De Valk reisden zaterdag 1 februari af naar Harmelen om de wedstrijd tegen OKV te spelen. De afgelopen wedstrijden waren geëindigd met verlies en de dames wilden deze reeks doorbreken.

Om 16.00 uur begon de eerste set en het begon niet goed. OKV startte met een sterke servicebeurt en de dames stonden met 7-0 achter. Het lukte niet om goed in het spel te komen, OKV was te sterk. De eerste set werd verloren met 25-10.

De Valk begon net zo sterk aan de tweede set als OKV aan de eerste set. De Valk bepaalde het spel en de set werd gewonnen met 14-25.

De derde set begon net zo sterk als de tweede set. De rally’s duurde wel langer, maar De Valk trok iedere keer aan het langste eind. Deze set werd gewonnen met 16-25.

OKV begon de 4e set net zo sterk als de 1e set. Opnieuw een goede service beurt, die De Valk maar niet onder controle kreeg. Het kracht verschil was te groot en deze set werd gewonnen door OKV met 25-11.

De 5e set begon met een sterke service beurt van Ruth Vreeswijk, dit hadden de dames nodig, even wat punten voorsprong. Maar schrijf OKV niet zomaar af, ze kwamen terug. 3-4, De Valk mocht weer serveren en bouwde de voorsprong weer met 3 punten uit, maar OKV kwam weer terug.

De laatste punten waren spannend, het werd weer echt een punt voor punt spel.  Gelukkig door een aantal fouten van OKV en de focus van Dames 1 werd deze set binnengehaald.

Eindelijk het is weer gelukt, winnen! Nu deze spirit meenemen naar de komende wedstrijden: zaterdag 8 februari om 15.00 uur ontvangt Dames 1, Cito thuis. Kom jij naar de sporthal Hofland om de dames aan te moedigen?

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Ochtendgloren


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024