Geplaatst op:03-11-2013
Bijgewerkt op:03-11-2013 17:59

Opnieuw winst voor de valk dames 1

Bron: Marieke van Breukelen

Zaterdag 2 november speelde dames 1 uit tegen Cito dames 1 in Zeist. De 1e set begon goed. De Valk had al gauw een zwakke passer gevonden van de tegenstander en daar werd goed van geprofiteerd. Hiermee werd een ruime voorsprong behaald en deze werd niet meer weggegeven. Dit resulteerde in een  25-15 winst.

In de 2e set werd deze lijn voortgezet. Door de servicedruk kwam de tegenstander niet in het spel. De set werd gewonnen met 25-14

De 3e set was een belangrijke set. De grootste tegenstander was niet Cito maar de dames zelf. Er kwamen meer slordigheden in het spel en de aanval werd niet goed afgemaakt. Hierdoor ging het de hele set gelijk op. Door een goede serviceserie liep de Valk een paar punten uit en kon daarna door het punt voor punt spel de set uitspelen. Het werd 25-21.

Ook in de  4e set  was de Valk duidelijk de betere. Als de pass onder controle was werd er makkelijk gescoord.  Deze set maakte Melissa haar debuut in dames 1. Haar 1e aanval scoorde meteen. De set werd rustig uitgespeeld en  gewonnen met 25-17 .

Een goede 4-0 overwinning, maar het spel kan nog beter. De Valk stijgt naar de 2e plek in de poule.

Volgend weekend een weekend vrij en vrijdag 15 november om 19.30 uur een uitwedstrijd tegen Woerden.