StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:16-09-2013
Bijgewerkt op:16-09-2013 11:43

v.v. Montfoort speelt verdienstelijk gelijk

Bron: Dick ten Hoonte
  

Sparta Nijkerk, voormalig Topklasser, kende een prima voorbereiding , waarbij vooral de aanval geroemd werd.  Eindigen bij de top-3 is de voornaamste doelstelling en na een overwinning op SDC Putten leek de eerste stap gezet te zijn. Montfoort was dus gewaarschuwd.

Zonder de nog immer geblesseerde geblesseerde Miquel Ballo en Armand Neeskens, maar met Mike van Oostrom en Roy Gruters in de laatste linie reisde de ploeg van trainer Sluis af naar Nijkerk voor tenminste 1 punt.

Om 15.00 uur klonk het eerste fluitsignaal en daar waar je een stormloop zou verwachten van de gastheren voltrok zich zeker het eerste kwartier een wedstrijd, die vooral in het teken stond van aftasten. Voor de objectieve toeschouwer was het spel daardoor niet echt aantrekkelijk. Wel zag men in aanvallend opzicht veel foutieve passes en werden er ook nauwelijks kansen gecreëerd. De verdediging kon zich dan ook gemakkelijk staande houden.

Pas na een dik half uur spelen was er voor beide ploegen een mogelijkheid om de score te openen. In beide gevallen was sprake van een “dood “spelmoment. De bal van Sparta Nijkerk verdween langs de verkeerde kant van de paal en de vrije trap van Joey v. Ede werd net overgekopt.

In de slotfase van de eerste helft werd Bart Roelofs nog in positie gebracht op aangeven van Menno Venhof, maar zijn ziedend schot uit een moeilijke hoek ging over.

De 2e helft gaf in eerste instantie een zelfde beeld te zien. De thuisploeg probeerde het wel, maar kon in aanvallend opzicht opnieuw geen vuist maken. Na 20 minuten in de 2e helft was er een echte grote kans voor Sparta Nijkerk. De schitterende actie, schieten achter  het standbeen langs, spatte uiteen op de lat. Vlak voor het einde van de wedstrijd liet ook Montfoort zich niet onbetuigd. Het was Menno Venhof , die plotseling voor de keeper verscheen en zijn inzet via de handen over de achterlijn zag verdwijnen.

Vlak voor het laatste fluitsignaal leek Sparta Nijkerk de wedstrijd toch in haar voordeel te beslissen. Uit een wirwar van spelers volgde een prima kopbal, waarop Johan Verkerk kansloos was. Er werd echter te vroeg gejuicht, want de scheidsrechter had duwen tegen Nicolai Verbiest geconstateerd en keurde de goal af, dit tot grote ontsteltenis van de supporters en spelers van Sparta Nijkerk. Over de gehele wedstrijd genomen was het ook terecht aangezien de wedstrijd geen winnaar verdiende.

Met dit resultaat is Montfoort van de hatelijke 0 af en kan trainer Sluis toch tevreden zijn met het vertoonde spel. In verdedigend opzicht  scoorde zijn ploeg een dikke voldoende en met het invallen van Denny van Loen in de 67e minuut won Montfoort aan de nodige stootkracht. Met de wetenschap, dat nog een paar potentiële spelers in de lappenmand zitten en de spelers elkaar steeds beter beginnen aan te voelen, ziet de toekomst er best redelijk uit.

Na een verlies en gelijkspel lijkt een overwinning dan misschien ook aanstaande. Dan moet er echter tegen de tegenstander van aankomende zaterdag een goed resultaat neergezet worden en dat is niet zomaar gebeurd. Afgelopen seizoen werd voor het eerst van ODIN’59 gewonnen,  maar de ploeg uit Heemskerk weet bijna altijd in de top mee te draaien. Montfoort kan dus de borst nat maken, maar met de juiste instelling is Montfoort zeker niet kansloos. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Op de hollandse toer


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024