StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:14-09-2013
Bijgewerkt op:14-09-2013 17:11

Badminton: Luck Raeck heeft nieuwe trainer

Bron: Gertjan Scholtens
  

Ook bij badmintonvereniging Luck Raeck uit Montfoort is het nieuwe seizoen van start gegaan. De kraam op de Evenementenmarkt heeft een mooi aantal nieuwe leden opgeleverd. Voor hen en de bestaande leden is het daarom ook goed nieuws dat Luck Raeck een nieuwe trainer heeft.

Met ingang van dit seizoen zal Frank Franke uit Montfoort training aan zowel de jeugdleden als de seniorleden geven. Voor velen zal Frank geen onbekende zijn. Hij heeft al eens een aantal seizoenen de training bij Luck Raeck verzorgd. Nadat hij een eerste kennismakingstraining heeft gegeven ziet hij vooral bij de jeugd een aantal potentiële talenten, die hopelijk aan de hand van zijn aanwijzingen een doorgroei zullen maken. Misschien krijgen zij daardoor de kans om ook in de competitie klinkende resultaten te behalen.

Bij de senioren zal de nadruk voornamelijk komen te liggen in de verbetering van zowel de techniek als de speltactiek. Hiermee kunnen dan de beide competitieteams van de senioren hun voordeel mee doen. De wedstrijden van de senioren beginnen rond half september. Uiteraard zal hiervan ook weer net als vorig seizoen verslag worden gedaan. Mocht u benieuwd zijn geworden naar de badmintonsport en onze vereniging, dan kunt u vrijblijvend eens komen meespelen op de speelavonden die op de dinsdagavond en de vrijdagavond zijn. Meer informatie vindt u op www.luck-raeck.nl.

Op dinsdag 1 oktober aanstaande wordt een kennismakingstoernooi georganiseerd en op vrijdag 1 november zal er een oud-ledentoernooi gehouden worden. Over beide activiteiten zal nog uitvoerig worden bericht.

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024