StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:13-10-2018
Bijgewerkt op:13-10-2018 10:11

Kampioenschap Green Harts

Bron: Secretariaat Green harts
    

De aspiranten van honk- en softbalvereniging Green Hearts uit Linschoten werden afgelopen weekend op zaterdag kampioen in de KNBSB Honkbal Aspiranten tweede klasse, poule C. De spelers van coaches Menno Dorrestijn en Nico Bladt versloegen in een uitwedstrijd de Orioles uit Bergschenhoek knap met 8-1. Ook de junioren van de Green Hearts behaalden het kampioenschap in de tweede klasse (poule D) op zondag, door een 13-0 overwinning op rivaal Schiedam.

De Green Hearts aspiranten wonnen met goede pitching, mooi veldwerk en uitstekende slagbeurten 16 van de 18 wedstrijden. Zij scoorden 180 runs en kregen slechts 55 runs tegen, waardoor ze met nog 1 speelronde te gaan niet meer kunnen worden ingehaald door rivaal Braves uit Gouda. 

Ook de junioren onder leiding van coaches Merijn Hugens en Marco Koster speelden een uitstekend seizoen met 158 runs voor en slechts 71 runs tegen in de KNBSB Honkbal Junioren tweede klasse. In hun poule zijn nog 3 speelrondes te gaan, maar met 11 gewonnen wedstrijden zijn de Green Hearts niet meer in te halen.

Green Hearts is de honkbal- en softbalvereniging van Woerden, Montfoort en Linschoten. De honkballers spelen en trainen op hun veld op sportpark Rapijnen in Linschoten en trainen in de winter in de regenboogzaal in Woerden. De honkballers zijn in verschillende leeftijdsklassen actief met in totaal 5 honkbalteams en 1 softbalteam.

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

in deze online winkel

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Middag mix


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2020