StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:13-01-2024
Bijgewerkt op:13-01-2024 10:29

Onderzoek naar ernstig vuurwerkletsel in Montfoort

Bron: Politie.nl
  

Eind oktober werd een stuk zwaar vuurwerk op een balkon gegooid van een woning aan de Verlengde Hoogstraat in Montfoort. De woningeigenaar raakte voorgoed deels doof en zijn hand raakte zwaar beschadigd. Wie weet wie het vuurwerk gegooid heeft?

De bewoner aan de Verlengde Hoogstraat in Montfoort is thuis. Hij zit in zijn woonkamer als hij opeens een geluid hoort dat klinkt alsof er iets tegen het raam aan is gegooid. De man gaat kijken en ziet dat er iets op zijn balkon ligt dat een lont heeft, die aan het branden is.

Ontploft in hand
De eigenaar twijfelde even, maar besloot om het vuurwerk van zijn balkon te werpen. De schade die aan de woning kon ontstaan, moest voorkomen worden. De man opende de balkondeur, pakte het vuurwerk met zijn hand maar daarna werd alles wazig. De man hoorde niks meer, stond in een enorme hoeveelheid rook en merkte dat zijn hand begon te kloppen en er veel bloed uitvloeide.

112 bellen
De man raakte in paniek, wikkelde een doek om zijn hand en probeerde bij zijn buurman te komen die vervolgens 112 heeft gebeld. Het slachtoffer werd uiteindelijk vervoerd richting het ziekenhuis. Hij is geopereerd aan zijn hand en wonder boven wonder is er geen blijvend letsel. Helaas geldt dat niet voor zijn gehoor. Die is voorgoed beschadigd geraakt en zal niet meer volledig herstellen.

Iemand moet meer weten; tip anoniem!
Het is een heftig incident geweest, waarbij het slachtoffer groot letsel heeft opgelopen. De politie is ervan overtuigd dat er mensen zijn die hier meer van af weten. Mogelijk die zelfs weten wie het vuurwerk heeft gegooid. Zij willen te weten komen wie bij dit incident betrokken is geweest en komen graag met hen in contact. Weet jij meer, maar wil je dit anoniem delen? Meldt het dan door hier te klikken of bel gratis 0800-7000 en help dit oplossen.
 

  


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024