StartpaginaProgrammeringRSMKerst RadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Kerst Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:14-11-2023
Bijgewerkt op:14-11-2023 16:22

Loop eens kritisch door je huis.

Bron: Nettie Kuijer, redactie Radio Stad Montfoort
    

Dinsdag 14 november waren alle stoelen gevuld bij de informatiemarkt in het Sint Joseph van de SWOM over “ Vitaal ouder worden.”

De informatiemarkt werd samen met de Coöperatie Montfoort Linschoten Gezond, Het Knooppunt en gemeente Montfoort georganiseerd.
Er waren diverse bevlogen sprekers die de senioren in de zaal vertelden over de WMO (Wet maatschappelijke ondersteuning) en Advance Care Planning (vroegtijdige zorgplanning voor zorg rond het levenseinde) en vitaal ouder worden.

Zo is het heel belangrijk, vertelde de medewerkster van de SWOM, om eens kritisch door je huis te lopen. Wat zijn gevaarlijke situaties, liggen er losse kleedjes, moet er worden gedoucht in het bad?
Er kwamen regelmatig gefundeerde vragen uit het publiek “Wie beoordeeld of en wat er nodig is?” Het antwoord van de SWOM was dat zij hierin de gemeente adviseerden, en vaak volgde die wel het advies.

Hebt u de markt op 14 november in Montfoort gemist dan krijgt u een herkansing op 23 november in ‘De Vaart’ in Linschoten.
U kunt vanaf 13:45 uur binnen lopen. U bent van harte welkom.
Het is dé plek om meer te weten te komen over o.a. valpreventie, Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Van 14:00 tot 15:30 uur worden hier diverse interactieve presentaties over gegeven.

Aansluitend krijgt u de mogelijkheid om langs de kraampjes te lopen voor meer informatie. De deelnemende partijen zijn Adfys, Fysiotherapie Woerden, Apotheek Montfoort/Linschoten, Dietheek, De Rijnhoven, Careyn Thuiszorg en Handjehelpen. Dus wilt u meer weten over vitaal ouder worden in onze gemeente? Laat u dan door deze organisaties en verenigingen informeren tijdens deze informatiemarkt.

 

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2023