StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:29-08-2021
Bijgewerkt op:29-08-2021 12:50

Uitstel beŽdiging militairen

Bron: E.L. Jansen Veteranenstichting
    

De openbare beëdiging van militairen van het regiment Bevoorradings en Transporttroepen in Woerden die gepland stond voor  donderdag 9 september is uitgesteld naar 25 november 2021. De ongeveer veertig militairen zullen nu moeten wachten n om met veel ceremonieel omklede de eed of belofte op het vaandel van het regiment af tekunnenleggen. Dat is teleurstellend omdat ze pas na beëdiging uitgezonden kunnen worden voor een missie en ze aan hun militaire carrière kunnen beginnen.

Bij het organiseren van de ceremonie hadden  zowel defensie, gemeente Woerden, als de lokale horeca van Plein 7, aangegeven dat er rekening wordt gehouden met de dan geldende corona regels. Het zag er eerder naar uit dat de plechtigheid binnen de geldende coronaregels te organiseren was. Gezien de hoeveelheid te verwachten aantal mensen en militairen, heeft defensie in overleg met alle betrokken besloten tot uitstel naar 25 november, in de hoop op verdere versoepeling van de regels.

De Stichting Veteranen Lopikerwaard zal de Veteranen middels hun website www.veteranen-lopikerwaard.nl en digitale nieuwsbrief  op de hoogte houden van de ontwikkelingen en de ze later opnieuw uitnodigen. Contact met stichting is mogelijk via Raymond Hiltrop, emailadres  raymond.hiltrop@veteranen-lopikerwaard.nl  

 

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nonstop muziek


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2022