StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:30-06-2021
Bijgewerkt op:30-06-2021 21:07

Start groot onderhoud N228 in Montfoort

Bron: Provincie Utrecht
    

 

Start groot onderhoud N228 in Montfoort

Van 12 juli tot en met 28 augustus 2021 voert Gebr. van Kessel groot onderhoud uit aan de N228 in Montfoort in opdracht van de provincie Utrecht, over een lengte van ongeveer vier kilometer.

Het onderhoud betreft het gedeeltelijk vervangen van de fundering en het opnieuw asfalteren van het gehele wegvak, vanaf de rotonde Anne Franklaan tot en met de scherpe bocht bij de Noord IJsseldijk.Tegelijkertijd voert de aannemer een aantal aanpassingen uit op en langs de weg.

Wegafsluiting en bereikbaarheid

Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren, gaat de weg dicht voor doorgaand verkeer.

  • Het doorgaande verkeer wordt omgeleid via de N204 en de A12.
  • Voor bestemmingsverkeer naar aanliggende woningen en bedrijven blijft de N228 in twee richtingen open via één rijstrook, met uitzondering van drie momenten tijdens het asfalteren. Aanwonenden zijn geïnformeerd over de werkzaamheden en hun bereikbaarheid.
  • Fietsers kunnen altijd passeren.
  • Het OV blijft zijn normale route rijden waarbij er wel sprake zal zijn van vertraging.
  • Bij calamiteiten krijgen de nood- en hulpdiensten altijd een snelle doorgang.

Werkzaamheden, fasering en planning

Het groot onderhoud bestaat uit twee delen: rehabilitatie (km 19,5 – 21,45) en ‘gewoon’ asfaltonderhoud (km 21,45 – 23,7). Bij rehabilitatie wordt naast de bovenste laag asfalt ook de fundering vervangen. De werkzaamheden vinden in principe plaats van maandag t/m vrijdag tussen 07:00 en 16:00 uur.

Op maandag 12 juli start de aannemer met de rehabilitatiewerkzaamheden op de rand van de rotonde bij de Anne Franklaan. Vanaf de rotonde wordt stap voor stap verder gewerkt richting de Noord IJsseldijk. In de bijlage vindt u een overzicht van de planning. Tijdens de onderhoudswerkzaamheden voert de aannemer ook een aantal geplande wegaanpassingen uit op de N228. Op die manier kunnen we werk met werk maken en is er minder hinder voor de omgeving. Deze wegaanpassingen zijn te vinden op www.provincie-utrecht.nl/n228montfoort.

Slag om de arm

Bij alle wegwerkzaamheden kunnen onvoorziene omstandigheden roet in het eten gooien waardoor het werk moet worden uitgesteld naar een later moment. Bijvoorbeeld als het lange tijd achter elkaar hard regent. Asfalteren is dan niet verstandig omdat het asfalt van mindere kwaliteit zal zijn.

BouwApp

De werkzaamheden zijn te volgen via de BouwApp van Gebr. van Kessel, evenals de planning en de verkeersmaatregelen. Ook contact met de uitvoerders verloopt snel en gemakkelijk via de BouwApp.

Downloaden van de BouwApp gaat via de App Store (Google, Apple of Windows). Zoek vervolgens naar ‘Onderhoud N228 Montfoort’ en klik op volgen.

Wilt u op de hoogte blijven van alle werkzaamheden aan Utrechtse provinciale wegen? Volg @werkaandewegutr dan op Twitter.

Planning N228 visual.pdf
362.19 KB

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

besteonderdelen.nl

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nonstop Dance


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2021