StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:24-02-2020
Bijgewerkt op:24-02-2020 16:25

Ondanks de wind veel publiek bij carnavalsoptocht

Bron: RPL FM
  

De Harmelense carnavalsoptocht had zaterdag geluk: ondanks de stevige wind ging de optocht door! Ook het publiek liet zich daardoor niet afschrikken en was naar het Harmelense centrum gekomen.

Op zondag werden veel optochten in de regio afgeblazen. Voor Montfoort was het extra zuur, want carnavalsvereniging Les Boutonniers vierde het 33-jarig bestaan. Ook is het met ongeveer 80 praalwagens en groepen de grootste optocht in de regio. Gelukkig heeft een aantal wagens ook in Harmelen meegereden.

In Harmelen was er weer veel aandacht aan de groepen en praalwagens besteed, zo werd de wagen van de Borrelnoten – met als onderwerp 75 jaar Bevrijding – door het publiek tot prijswinnaar verkozen. Maar de jury, bestaande uit verdienstelijk Harmelenaren, besliste anders: op de eerste plaats bij de senioren Harmelen werd het Dweilorkest van Paspesies uitgeroepen. 75 jaar Bevrijding werd tweede.

De overige 1e en 2e prijzen werden als volgt verdeeld over de div. categorieën: Praalwagens senioren buiten Harmelen: Leger des pils en De Jeugd van Ons Genoegen. Scholen: Bavoschool met Carnavalfestival en Notenbalk met Asterix en Olympische Spelen. Loopgroep senioren: De Haarse wasstraat en 40-jarig huwelijk Pim en Adrie. Loopgroep junioren: OBS De Horizon met Legoland.

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Middag mix


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024