StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:03-07-2018
Bijgewerkt op:03-07-2018 17:27

Werkzaamheden en wegafsluiting N204 in Linschoten

Bron: Provincie Utrecht
    

Op 14 juli aanstaande start aannemer KWS met onderhouds- en reconstructiewerkzaamheden op en om de M.A. Reinaldaweg (N204) in opdracht van de provincie Utrecht. Van 14 juli tot en met 30 augustus is er op de weg geen doorgaand verkeer mogelijk tussen Montfoort en de aansluiting op de A12.

Doel van de reconstructie is het verbeteren van de doorstroming, verkeersveiligheid en leefbaarheid.

De werkzaamheden betreffen groot asfaltonderhoud. Daarnaast komt er een rotonde bij de Van de Valk Boumanstraat en wordt het fietspad verbreed. De fietsoversteek komt aan de zuidzijde van de nieuwe rotonde te liggen. Het fietspad loopt dan langs het water en sluit weer aan op de Noord Linschoterdijk bij de brug over de Lange Linschoten. De parkeerplaats aan de Noord Linschoterdijk wordt aangepast en vernieuwd naar een zogeheten TOP-locatie (Toeristische Overstap Plaats).

Om de klus snel te kunnen klaren, met zo min mogelijk hinder, werkt aannemer KWS met twee ploegen per dag. Er wordt niet gewerkt tussen 23:00 uur ’s avonds en 05:00 uur ‘s ochtends. Ook op zondagen zijn er geen werkzaamheden. KWS voert de werkzaamheden gefaseerd uit en het verkeer wordt met borden omgeleid.

Het streven is om het speelveld in het najaar in te richten, struiken en bomen te planten en de bermen zoveel mogelijk ‘bij-vriendelijk’ in te zaaien. Voordat het zover is, neemt de provincie de plannen nogmaals door met de betrokken bewoners.

Achtergrondinformatie over het project N204 Linschoten is te vinden op:
www.provincie-utrecht.nl/n204linschoten

De planning van de werkzaamheden is te volgen via de KWS-app, te downloaden vanuit de App Store (voor iPhone) of vanuit de Play Store (voor Android). De informatie is vervolgens te vinden onder de projectnaam ‘N204 Woerden – Lopik’, die je als favoriet kan instellen.

Wilt u op de hoogte blijven van alle werkzaamheden aan Utrechtse provinciale wegen? Volg @werkaandewegutr dan op Twitter.

 

    


Kijken en luisteren

Reclame


Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Unlimited House Party
Nu op RSM:

Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2018