StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:30-06-2017
Bijgewerkt op:30-06-2017 10:56

Groot onderhoud wegen in Montfoort

Bron: Nettie Kuijer, redactie Radio Stad Montfoort
    

Vanaf 5 juni voert aannemer Roelofs wegwerkzaamheden uit aan o.a. de Provinciale weg (N228) in Montfoort. De werkzaamheden zijn eind juli afgerond.

De tweede fase is ingegaan en bezorgd behoorlijk wat overlast. “Om de winkels te kunnen bereiken moet je goed kunnen sturen,” is een opmerking die werd gehoord.

Vanaf 27 juni t/m 28 juli is de Provincialeweg volledig afgesloten voor doorgaand verkeer van de kruising De Bleek tot de rotonde N204.

Vooral de reconstructie van  De Bleek geeft veel overlast. Het verkeer kan niet naar de Julianalaan en wringt zich zelfs over de parkeerplaats van de Emté.

Het is beduidend rustiger in de Emté. Eigenaar Jaap Jan Aarnoudse: “Een percentage is moeilijk te noemen, maar het is wel rustiger in de winkel.” Feit is, dat klanten die de weg weten te vinden, niet voor een vergeten boodschapje komen maar voor meerdere artikelen.  

Ook het fietspad bij de Bovenkerkweg is aangepakt. De haakse bocht zou worden veranderd in een vloeiende bocht maar daar is weinig van te merken. Aan het einde van de Boven Kerkweg moet er nog steeds een rare slinger worden gemaakt richting Provinciale weg.

Hoe lang gaat het nog duren?
De werkzaamheden tussen 5 juni en 28 juli worden zeven dagen per week, overdag uitgevoerd. Alleen in het weekend van 15 en 16 juli, werkt Roelofs ook ’s avonds en ’s nachts.

Bereikbaarheid aanliggende woningen en bedrijven
Alle aanliggende woningen en bedrijven blijven bereikbaar voor bestemmingsverkeer. Alleen tijdens het asfalteren bij opritten, geldt een periodieke afsluiting van maximaal drie uur. Over de exacte planning van het asfalteren bij de opritten, krijgen de betrokken bewoners en bedrijven tijdens de uitvoering persoonlijk bericht van Roelofs.

Bereikbaarheid openbaar vervoer.
In het weekend van 15 en 16 juli rijdt het openbaar vervoer met pendelbussen die de passagiers naar De Meern brengen om daar op de normale lijndienst over te stappen. De pendelbussen gebruiken in dat weekend alleen de bushaltes aan de Anne Franklaan.

    


Kijken en luisteren

Reclame


Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
The Unlimited Music World
Nu op RSM:

Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2018