StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoHollandse ArtiestenavondRegionieuwsAgendaMenu van de Maand
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Hollandse Artiestenavond
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda
Menu van de Maand

Reclame

Adverteren op de website van RSM

Rabobank Utrechtse waarden

RSM Cartridge sponsoren

ZoekenGeplaatst op:07-06-2017
Bijgewerkt op:07-06-2017 17:26

Gemeente Montfoort en E-Fiber tekenen samenwerkingsovereenkomst

Bron: redactie RSM Aad van der Veen
    

Op 7 juni hebben wethouder Vlaar en de vertegenwoordiger van E-Fiber Dhr. E. Vos een samenwerkingsovereenkomst getekend om te komen tot een glasvezelnetwerk voor de gehele gemeente Montfoort. Ook was aanwezig de initiatiefnemer voor het bedrijventerrein Dhr. W. van den Pol.

Welkom door wethouder Vlaar

Het gaat hier om 6100 aansluitingen van zowel bedrijven, scholen, kerken en particulieren, zowel in de beide kernen als in het buitengebied. De doelstelling van het aanleggen is het versterken van alle mogelijkheden op de digitale snelweg. Met de aanleg van glasvezel kan men dan zowel 500 mb up- als downloaden. Er komen hiervoor 3 centrale stations waarvandaan het signaal wordt doorgegeven.

Het traject gaat als volgt: na de zomer krijgt iedereen een uitnodiging voor een informatieavond, waar met alle informatie over glasvezel en de gevolgen over aanleg e.d. kan vragen. Kunt u niet wachten, op de website van www.E-Fiber.nl kunt u nu al de vragen die u heeft bekijken. Voorwaarde voor de aanleg is wel, dat 40% van het totaal aansluitingen kunnen worden gerealiseerd. Indien men later besluit om aan te sluiten zijn daar wel extra activatiekosten aan verbonden.

De kosten voor de aanleg zijn voor E-Fiber, alleen de abonnementskosten zijn voor uw eigen rekening. Op voorhand zullen er bij bestaande herbestratingen (bijv. Lieve Vrouwengracht) al mantel-pijpen worden geplaatst, dit om extra kosten te vermijden.

Nadat de beide handtekeningen waren gezet, kreeg wethouder Vlaar nog symbolisch een stukje glasvezel voor op zijn bureau en was er nog de gelegenheid om vragen te stellen.

 

    


Kijken en luisteren

Reclame
Ook hier adverteren? Klik hier!


Nu op RSM
Ochtendgloren
Nu op RSM:

Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2017