StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:11-07-2016
Bijgewerkt op:11-07-2016 21:37

Gewijzigde planning werkzaamheden duiker Linschoten

Bron: provincie Utrecht
  

De werkzaamheden die aanvankelijk in het weekend van 8 - 11 juli plaats zouden vinden aan een kapotte duiker in de M.A. Reinaldaweg zijn uitgesteld. De werkzaamheden staan nu ingepland voor het weekend van 19 - 22 augustus. 

Gewijzigde planning
Oorspronkelijk zou het vervangen van de duiker worden uitgevoerd in het weekend van de 8-11 juli. Tijdens de voorbereiding van deze werkzaamheden is echter gebleken dat er meer tijd nodig is om van start te kunnen gaan met het werk. Bij de duiker liggen kabels die een deel van Woerden en Linschoten van stroom voorzien. Om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren moet de stroom tijdelijk worden omgeleid. Dit vergt meer tijd dan was voorzien. De werkzaamheden kunnen daarom niet op korte termijn plaatsvinden en worden verschoven naar het weekend van 19 – 22 augustus.  

Wegafsluiting
Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren, moet een gedeelte van de M.A. Reinaldaweg worden afgesloten. Het gaat om het gedeelte tussen de Van Rietlaan en de Van de Valk Boumanstraat. De wegafsluiting vindt plaats vanaf vrijdagavond 19 augustus, 21:00 uur tot maandagochtend 22 augustus, 05:30 uur.

Bereikbaarheid
Linschoten blijft bereikbaar vanaf de M.A. Reinaldaweg via de Laan van Rapijnen en de Van de Valk Boumanstraat. Bestemmingsverkeer voor de M.A. Reinaldaweg tussen de A12 en de Van Rietlaan blijft bereikbaar via de A12. Doorgaand verkeer wordt met borden omgeleid via provinciale wegen en rijkswegen. Fietsverkeer wordt omgeleid door Linschoten. De bereikbaarheid met openbaar vervoer (busdienst Connexxion) blijft ongewijzigd, maar er moet rekening worden gehouden met een langere reistijd.

Stand van zaken aanleg rotonde Linschoten
Op 23 mei jongstleden heeft de gemeenteraad van Montfoort ingestemd met de wijziging van het bestemmingplan die de aanleg van de rotonde op de kruising M.A. Reinaldaweg (N204)-Van de Valk Bouwmanstraat mogelijk maakt. In september organiseert de provincie een bijeenkomst met omwonenden om samen te kijken hoe de rotonde het beste kan worden ingepast in de omgeving. De aanleg van de rotonde vindt plaats gelijktijdig met de herinrichting van de parkeerplaats bij het landgoed Linschoten, het veiliger maken van de (fiets)oversteek op de kruising M.A. Reinaldaweg-Van Rietlaan en het uitvoeren van groot onderhoud. Er wordt naar gestreefd de werkzaamheden in 2017 uit te voeren, maar dit hangt mede af van procedures die doorlopen moeten worden en de laatste voorbereidingen.


 

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nonstop Dance


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024