StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:05-11-2014
Bijgewerkt op:05-11-2014 12:54

Vrouw gewond bij fietstunnel

Bron: Politie Miden Nederland
  

Op dinsdag 4 november is er een vrouw gewond geraakt, toen zij door een fietstunnel onder de Hollandbaan fietste en een voorwerp op haar hoofd kreeg.

Rond 16:00 uur zagen getuigen een vrouw voorbij fietsen en hoorden even later een klap en een gil. Ze zien vervolgens de fietster bij een fietstunnel liggen, met een bebloed gezicht. Naast de vrouw lag een stuk hout. De getuigen hebben zich ontfermd over het slachtoffer en hebben 112 gebeld. De vrouw, 65-jaar uit Woerden, is overgebracht naar het ziekenhuis. De politie vermoedt dat het stuk hout vanaf de Hollandbaan naar beneden is gegooid, en op het hoofd van de vrouw is beland.

Getuigenoproep

Omstanders hebben vlak na de val van de vrouw twee jongens zien wegfietsen, komend uit de richting van de Hollandbaan. De politie is op zoek naar deze jongens.

De eerste verdachte is een jongen van ongeveer 12 jaar oud met kort, blond stekeltjes haar. Hij heeft een tenger postuur en is ongeveer 1.60 meter lang. Hij droeg een fel oranje jas en een donkere spijkerbroek. Op zijn rug droeg hij een grijze rugtas, mogelijk van het merk Eastpak. De tweede verdachte is ook een jongen van ongeveer 12 jaar oud. Hij heeft een licht getinte huidskleur en kort donker haar. Hij is ongeveer 1.60 meter lang en droeg een donkere jas.

Heeft u iets gezien of weet u wie de politie zoekt? Belt u dan alstublieft met 0900-8844. Blijft u liever anoniem belt u dan met 0800-7000.

 

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024