StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:18-06-2014
Bijgewerkt op:18-06-2014 11:06

Vrouw bestolen van pinpas en geld

Bron: Politie Midden Nederland
  

Dinsdagochtend 17 juni leidde een man een vrouw af toen ze wilde pinnen bij een parkeerautomaat aan de Wagenstraat in Woerden. Ze raakte haar pinpas en een geldbedrag kwijt.

Rond 11.30 uur parkeerde een 67-jarige vrouw uit Linschoten haar auto op de parkeerplaats bij een supermarkt aan de Wagenstraat in Woerden. Toen zij bij de parkeerautomaat een kaartje wilde halen, zag ze dat er een onbekende man dicht bij haar stond. Ze vroeg de man wat naar achteren te gaan om ongestoord te kunnen pinnen. Nadat ze haar pinpas in de automaat gestoken had en haar pincode had ingevoerd, vroeg de onbekende man in het Engels of de Linschotense ook voor hem kon pinnen omdat zijn pas niet goed was. Hierop draaide ze zich om en gaf aan dit niet te willen doen. Na dat ze zich weer richtte op de parkeerautomaat, bleek haar pinpas weg. 

De vrouw dacht in eerste instantie dat haar pas wellicht ingeslikt was. Toen een medewerker van de supermarkt aangaf dat dit niet kon, belde ze de bank om de pas te blokkeren. Er was helaas al een groot geldbedrag van haar rekening gehaald.

Getuigen gezocht

Een man met een getinte huidskleur, tussen de 45 en 50 jaar oud en tussen de 1.85 en 1.90 meter lang met een slank postuur. Hij heeft kort donker haar en zag er verzorgd uit. Hij droeg een licht beige colbert jasje en een donker gekleurde pantalon.

Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben over deze diefstal, wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Woerden via 0900-8844. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Middag mix


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024