StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:25-10-2013
Bijgewerkt op:25-10-2013 19:00

Toezicht Nacht van Woerden

Bron: Politie miden nederland
  

De politie hield tijdens het evenement 'De nacht van Woerden' toezicht op een veilig en beheersbaar verloop.

Geen rijbewijs
Een 21-jarige bestuurder uit Woerden is dinsdag 22 oktober aangehouden op verdenking van het rijden in een auto terwijl zijn rijbewijs was ingevorderd. Rond 22.45 uur zagen agenten hem rijden en werd hij aan de kant gezet. Bovendien werd de auto waarin hij reed, in beslag genomen. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Onder invloed
In de loop van de avond en begin van de nacht van dinsdag 22 op woensdag 23 oktober werden van 591 bestuurders op straat een blaastest afgenomen. Uiteindelijk moesten twee bestuurders mee naar het bureau voor het afleggen van een ademanalyse. Zij bleken respectievelijk 255 en 260 ug/l. in hun lichaam te hebben.

Politie onderzoekt incident
De politie onderzoekt een incident waarbij een 37-jarige man uit Woerden was betrokken. Op woensdag 23 oktober rond 02.55 uur kregen agenten een melding, dat zou worden gevochten op de Meulmansweg. Diverse agenten, ondermeer op de mountainbike, gingen daar naar toe. Daar aangekomen zagen zij de Woerdenaar op straat liggen. Hij was niet aanspreekbaar en er was geen uiterlijk letsel waarneembaar. De man werd met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd en is daar opgenomen. De identiteit van de man die was betrokken bij het incident is bij de politie bekend. Het onderzoek wordt voortgezet en de politie hoopt door het horen van getuigen inzicht te krijgen over wat precies is voorgevallen.

Agent gewond
Een van de politiemoutainbikers op weg naar de melding op de Meulmansweg moest ter hoogte van de Hogewoerd/Kerkplein plotseling uitwijken voor een overstekende voetganger. Door deze manoeuvre ging de politieman onderuit. Hij liep een hoofdwond en een forse zwelling op. Hij werd naar het ziekenhuis vervoerd en daar werd de hoofdwond gehecht.

 

 

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Oranje Top 30


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024