StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:13-02-2020
Bijgewerkt op:13-02-2020 21:40

Terugblik 2019 en vooruitblik 15-jarig bestaan Scootmobielclub Montfoort

Bron: Truus de Jong
  

Al weken werd door de leden van onze Scootmobielclub uitgekeken naar woensdag de 5e februari. Zoals elk jaar proberen Ton en ik, in een van de lange donkere maanden, voor de leden van onze Scootmobielclub een gezellige middag in het Huis van Montfoort te organiseren, met een terugblik in woord en beeld op het afgelopen seizoen. Ook alle begeleiders en hun partners waren uitgenodigd en het beloofde een super middag te worden. Ware het niet dat de start niet helemaal vlekkeloos verliep doordat de lift kuren bleek te krijgen toen slechts de eerste helft van onze leden boven waren. Ton wist de leden die nog beneden stonden gerust te stellen en ook boven was niemand in paniek geraakt. Met een applaus werden de verlate leden verwelkomd, kon de koffie geserveerd worden en opende Marie-Jose Hermans, directrice van de SWOM, onze middag met een hartelijk welkom en felicitaties.

Want dit jaar hopen we alweer ons 3e lustrum te vieren ofwel ons 15-jarig bestaan als Scootmobielclub!

Ter ere hiervan was door Gerbiene van den Oever, onze coördinatrice bij de SWOM, gezorgd voor een heerlijke taart met opdruk van een fraaie foto van ons vorig seizoen. Uiteraard ging de taart eerst rond voordat Ton en ik die op verzoek van onze leden aansneden.

Na het inschenken van een drankje, nam Ton het woord en keek terug op het vorige seizoen dat gelukkig zonder problemen was verlopen. Ook gaf hij belangrijke info betreffende veiligheid aan onze leden voor de komende maanden. Vooraf gaande aan de start van ons nieuwe seizoen wordt er ieder jaar opnieuw ‘proefgereden’ door onze leden.

Ons motto blijft: Veiligheid boven alles!

Vervolgens bedankte Gerbiene alle begeleiders en hun partners voor hun ondersteuning tijdens de toertochten en evenementjes in het seizoen en bood ze namens de leden een fles wijn aan. Voor Jeanne van Dijk, lid vanaf het eerste uur, was er een doos bonbons. Ze verstuurt al 15 jaar kaarten namens onze Scootmobielclub, aan leden en/of familieleden bij huwelijksjubilea, ziekte en overlijden van onze leden. Jeanne bedankt!

De slideshow die Ton deze winter had gemaakt van afgelopen seizoen werd erg goed ontvangen door onze leden. Herinneringen en verhalen kwamen weer naar boven en het gaf opnieuw de goede sfeer in onze club weer! En dat al 15 jaar….. ja daar mogen we met ons allen best trots op zijn!

Nadat alle schalen met hapjes leeg waren, werd er met een hartelijk woord afscheid genomen van elkaar. Hier en daar werd al bij ons ‘gevist’ of er voor dit speciale seizoen ook een speciaal programma in de maak was…😉??

Met deze eerste bijeenkomst van ons jubileumjaar willen we nog graag de SWOM-welzijnsmedewerkers bedanken voor hun altijd positieve ondersteuning van onze club!

Ook wij, Ton en ik, waren  tijdelijk oa “besmet” met het Jumbo- Oud Montfoort- plaatjes-virus, zoals veel ouderen al ervaren hebben, vandaar een wat later verslag.

Foto’s: Gerbiene van den Oever / Ton en Truus de Jong

 
 
 
 
 
 
 
   

  

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Ochtendgloren


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024