StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:08-04-2024
Bijgewerkt op:08-04-2024 21:12

Erwin Timmerarends uitgeroepen tot Springer van het Jaar

Bron: Polsstokbond Holland
  

Bij de Feestavond van de PBH is Erwin Timmerarends uitgeroepen tot Springer van het jaar 2023. De avond vond zaterdag 6 april plaats in Sportcafé De Vaart in Linschoten. Alle verenigingen mochten hun voorkeur geven en uiteindelijk kreeg de man uit Bodegraven de meeste stemmen. Timmerarends won in 2023 het Nederlands Kampioenschap en wist het ABZ De Samenwerkingsklassement met grote afstand te winnen. Hij maakte meerdere sprongen over de 21-meter, waaronder een nieuw persoonlijk record van 21,79 meter. De andere genomineerden waren Joriene Baas (Oudewater) en Tessa Kramer (Amersfoort).

Overige categorieën
De prijs van Talent van het Jaar 2023 ging naar Gemma van Oosterom (Woerdense Verlaat). In de categorie meisjes wist zij met overmacht het ABZ De Samenwerkingklassement te winnen. Daarnaast werd zij zowel Hollands- als Nederlands Kampioen. In totaal won ze 18 dagtitels gedurende het seizoen. Isabel Overbeek (Benschop) en Harmen Bogaard (Polsbroek) zetten beide ook mooie prestaties neer, maar grepen nipt naast de prijs.

Overige prijzen
Tijdens de avond werden er ook nog andere prijzen uitgereikt, zoals de Bert Hertog Bokaal en de prijzen voor het ABZ De Samenwerkingklassement. Naast Timmerarends (senioren) en Van Oosterom (meisjes) wonnen Tessa Kramer (dames), Hidde van Dam (junioren) en Harmen Bogaard (jongens) deze prijs.

Nieuw seizoen
Het nieuwe seizoen staat ook al voor de deur voor de polsstokverspringers. Op zaterdag 11 mei zal de eerste wedstrijd plaats vinden in Kockengen.

  


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Dance warming up


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024