StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:10-04-2016
Bijgewerkt op:10-04-2016 11:23

v.v. Montfoort stevent na nederlaag af op nacompetitie

Bron: Dick ten Hoonte
  

Hoewel de nederlaag tegen DFS pijn deed was het positieve dat er aan Montfoortzijde weer een team stond , dat er voor wilde gaan. Bij de supporters was dan ook de hoop gevestigd, dat deze lijn zou worden doorgetrokken.

De wedstrijd van afgelopen zaterdag stond onder leiding van oud-eredivisiescheidsrechter Roelof Luinge, die de wedstrijd op geheel eigen en unieke wijze leidde. Het verschil tussen Montfoort en JSV bedroeg vóór de wedstrijd 5 punten en bij winst voor de thuisploeg was er weer aansluiting mogelijk bij de middenmoot.

In de 1e helft werd al duidelijk, dat het spel niet te vergelijken was met de week daarvoor. Daarbij kwam ook nog, dat na 9 minuten spelen Nick Koppers het veld alweer moest verlaten met een hamstringblessure, die zich de week daarvoor al aandiende. Zijn vervanger was Fahd Rouass.

In de loop van de eerste 45 minuten trok JSV de wedstrijd steeds meer naar zich toe en maakte dan ook de meeste aanspraak op een voorsprong. Na ruim 15 minuten spelen leverden 2 hoekschoppen bijna het beoogde resultaat op, maar met het nodige kunst- en vliegwerk werd een voortijdige achterstand voorkomen.

Halverwege de 1e helft kreeg ook Montfoort een goede mogelijkheid om op voorsprong te komen. Op aangeven van Fahd Rouass kon Max Verweij alleen op de zeer ervaren keeper Pascal Florie af stevenen, maar deze wist zijn ploeg voor een achterstand te behoeden.

Dit leken de enige wapenfeiten in de 1e helft, maar dan had men buiten Barry Zwezerijnen gerekend. Aan zijn doelpunt lag toch wel een blunder ten grondslag. Het was in eerst instantie Chris Resida, die de bal te kort terug speelde op doelman Vianen, die , in plaats van de bal weg te trappen, uitgleed en de Nieuwegeinse aanvaller hiermede een niet te missen kans bood. Enkele seconden later leek zelfs het definitieve vonnis voltrokken te worden. Een doelpunt leverde het tot opluchting van Montfoort niet op.

De 2e helft was eigenlijk het aanzien niet waard. De ploeg uit Nieuwegein hoefde niet zo nodig en de thuisploeg kon , hoewel ze in deze fase meer uit hun schulp kropen, niet veel meer. 

Toch leek het lot Montfoort in de 56e minuut goedgezind toen Bart Roelofs de bevrijdende gelijkmaker gescoord leek te hebben. Scheidsrechter Luinge had echter hands geconstateerd en daardoor ging het feestje niet door. De wedstrijd sudderde voort en van strijd aan Montfoortzijde was nauwelijks tot geen sprake. Het was dan ook opnieuw Barry Zwezerijnen, die met zijn 2e treffer nog meer zout in de wonde strooide.

Vlak voor het einde zette de thuisploeg nog 1 keer aan om de achterstand iets dragelijker te maken en dat leverde zowaar nog resultaat op. Dankzij een fout in de JSV-verdediging scoorde Fahd Rouass en in blessuretijd liet Montfoort eindelijk zien , dat er met de nodige strijd best wel wat te halen viel. 

Hoewel de ploeg dicht bij de gelijkmaker kwam bleef deze uit en was verlies opnieuw een feit. Door dit resultaat en het resultaat van de concurrentie lijkt nacompetitie, met nog 4 wedstrijden te gaan, onafwendbaar. En de instelling van afgelopen zaterdag draagt daar zeker niet aan bij.

Toch is er nog een heel dun touwtje, waar de ploeg zich aan kan optrekken. Dan zal er 23 april bij Woudenberg wel gewonnen moeten worden en dan spelen ook de resultaten van de andere ploegen een rol. 

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nonstop muziek


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024