Bijgewerkt op:06-04-2016 16:12

MSV’19 kan niet voor verrassing zorgen

Bron: Hans Kolfschoten

Op bezoek bij Hooglanderveen, de nummer 1 in de competitie van de derde klasse D kon MSV’19 niet voor een verrassing zorgen.

In de eerste helft kwam thuisclub Hooglanderveen verdiend op een 1-0 voorsprong, maar verzuimde het deze voorsprong uit te bouwen, wat met name de verdienste was van de uitstekend opererende MSV-doelman Wesley Oostrom. Hierdoor bleef de wedstrijd spannend, alhoewel er van goed voetbal van geen der beide partijen sprake was.

Pas tien minuten voor het verstrijken van de tijd zorgde een doelpunt van Hooglandervener Danny de Graaf ervoor dat de spanning uit de wedstrijd verdween, toen hij oog in oog met doelman Oostrom geen fout maakte: 2-0, tevens de eindstand.

Alhoewel de formatie van traner/coach Edwin de Bruin 0 punten kon toevoegen aan haar totaal bleef het toch op de achtste plek in de competitielijst en zag het ook geen ploegen dichterbij komen, met dank aan onder andere het Werkhovense Aurora, wat thuis knap wist te winnen van Sporting’70.

Omdat voorts Roda’46, alsook Wasmeer geen punten behaalden behoudt MSV’19 de vier punten voorsprong op de achtervolgende ploegen en consolideert de Montfoortse ploeg de achtste plaats. Wel zag het de bovenstaande teams in de ranglijst verder van zich weglopen.