Geplaatst op:15-03-2016
Bijgewerkt op:15-03-2016 11:47

MSV’19 krijgt klop van Saestum.

Bron: Hans Kolfschoten

In Zeist was de Montfoortse ploeg zeker niet veel minder dan de thuisclub, maar wist de formatie van trainer/coach Edwin de Bruin te weinig te komen tot uitgespeelde kansen.

Na een half uur spelen leek het ernaar uit te zien dat Saestum een lastige middag kreeg, maar binnen de zeven minuten waren het achtereenvolgens Yoeri Pot, Shaquill van Ewijk en Anass Akharouid, die de thuisclub vanuit het niets op 3-0 wisten te zetten, waarmee de wedstrijd gespeeld was.

In de tweede helft kwam MSV’19 via een doelpunt van Ruben Peters terug en hadden de Montfoorters nog geen minuut later zomaar de aansluitingstreffer kunnen maken toen Leroy Schrijvershof vrij voor doelman Akemann wist op te duiken, maar zijn schot was te onbesuisd om echt van een afmaker te kunnen spreken en ging hoog over.

In de slotminuten van de wedstrijd profiteerde Yoeri Pot namens thuisclub Saestum van de ruimte die hem door de MSV-verdediging werd geboden en scoorde hij de 4-1 eindstand.