StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:14-04-2015
Bijgewerkt op:14-04-2015 17:21

Recreanten De Valk Dames 4 kampioen

Bron: Marieke van Breukelen
  

Het damesteam van De Valk uit Montfoort zet dit seizoen een overweldigende prestatie neer. Het team dat dit jaar voor het eerst in deze samenstelling aan de recreantencompetitie meedoet, wist niet alleen een plaats te veroveren maar liet meteen zien dat ze klaar zijn voor een niveau hoger en eindigt met een geweldige eerste plaats binnen de poule. Dit werd afgelopen zaterdag bepaald in Kamerik waar het laatste toernooi van dit seizoen plaatsvond.


De Valk startte het toernooi met de wetenschap dat er nog vier sets gewonnen moesten worden om ervoor te zorgen dat het kampioenschap ze niet meer werd afgenomen. Met dat in het achterhoofd begon De Valk haar eerste wedstrijd sterk. Met een overtuigende twee sets winst lieten zij de tegenstanders ver achter zich. Het team ruikt de overwinning en startte sterk tegen Tovo.

Echter, het werd al heel snel duidelijk dat er hard gewerkt moest worden voor de winst. Met vereende krachten, scherpe aanvallen en natuurlijk de supporters in het publiek kregen de dames het voor elkaar weer twee sets binnen te halen. Het kampioenschap is binnen! Na een echte grouphug en enkele vreugdekreten beseft de groep dat ondanks dit resultaat er toch nog twee wedstrijden gespeeld moeten worden. De vermoeidheid begint in de benen te zitten en de derde westrijd start dan ook uiterst moeizaam. De tegenstanders voelen dit meteen en maken daar genadeloos gebruik van. De set wordt verloren en het team doet er alles aan om te herstellen maar maakt zelf teveel fouten om goed terug te komen. De tweede set eindigt dan ook maar net met een gelijkspel.

Tijd voor een drankje, een broodje en een goed gesprek. Dit kan beter en we willen de laatste wedstrijd toch echt wel winnen om ons stempel te drukken. Met opgeheven hoofd en frisse moed wordt de laatste energie wakker geschud en begint De Valk aan haar laatste wedstrijd! En dat was niet voor niets. Er wordt hard geknokt en met resultaat: de wedstrijd wordt gewonnen en de champagne ontkurkt. Het feest kan beginnen! Met een geweldige uitslag en met de hoofdprijs, de enige echte volleybal gaat het team voldaan naar huis. Op naar volgend jaar!

Voor volgend seizoen zijn we op zoek naar trainingsmaatjes.  Lijkt het je leuk, kijk dan op de site www.volleybaldevalk.nl of kom kijken in Sporthal Hofland op  maandagavond van 19.45 uur tot 21.00 uur.

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Oranje Top 30


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024