StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken


Stuur dit document naar

Note: Meerdere ontvangers moeten door een comma worden gescheiden

Uw Email adres


Bericht


Menselijke controle: (Vul hier 3417 in).
Om spam tegen te gaan controleren we dit veld op deze waarde.


Geplaatst op:02-03-2023
Bijgewerkt op:02-03-2023 09:28

Een middag uit met de Zonnebloem afdeling Montfoort / Linschoten

Bron: Mia Daniels, bestuur Zonnebloem afdeling Montfoort/Linschoten
  

De Zonnebloem zet zich in voor mensen uit Montfoort en Linschoten met een lichamelijke beperking. We organiseren gedurende het hele jaar allerlei activiteiten, gaan vanaf mei met de rolstoel wandelen en regelen de aanmelding voor een vaarvakantie. Ook bezoeken we onze gasten. Dat alles doen we met de inzet van 40 vrijwilligers. We zijn dit jaar gestart met pannenkoeken eten. Maar liefst 52 gasten kwamen naar het Antoniushof om gezellig samen te zijn en heerlijke pannenkoeken te eten.

Onze vrijwilligers hebben meer dan 150 pannenkoeken gebakken en een ijsje toe geregeld. Iedereen was enthousiast. Eind januari zijn we met 32 gasten met rolstoel en rollator en 16 vrijwilligers met de bus naar een toneelvoorstelling gegaan in Werkhoven. De toneelgroep Bezet speelde een  humoristisch toneelstuk, dat zich afspeelde op een camping. Onze gasten hebben hard gelachen en genoten van een fijne middag uit. Met dank aan alle sponsors, waardoor we de  bus konden huren!

Onlangs hebben we een middag georganiseerd met muziek en foto’s voor 50 gasten. Gerard van Vliet organiseerde de fotosessies. Na het bekijken van de foto’s was het tijd voor de muziekquiz onder leiding van Albert van Ingen. Hij heeft een hele verzameling van bekende liedjes, waarvan hij er diverse liet horen. Heel sfeervol, allemaal liedjes van vroeger.

Er werd volop nagedacht en geschreven en uiteindelijk waren er drie prijswinnaars. De heer en mevrouw Wolswijk hadden de eerste prijs gewonnen. Een schaaltje met chocola. Verder waren er ook nog prijsjes voor mevrouw van der Bilt en Ada de Jong. We kijken terug op een gezellige sfeervolle middag. Op 10 maart staat er weer een activiteit op het programma, dan worden de gasten verwend met een lentelunch. Dankzij de lotenverkoop van de Zonnebloem en de donaties kunnen we deze activiteiten zeer betaalbaar aanbieden.

Wilt u vrijwilliger of deelnemer worden? Dan bent u van harte welkom. Op onze website: www.zonnebloem.nl/montfoort staat met wie u contact kunt opnemen.
 

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024