StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:30-06-2018
Bijgewerkt op:30-06-2018 17:37

Scootmobielers rijden een mooie tocht langs prachtige boerderijen

Bron:
  

Alweer een mooie zonnige dag en met verwachtingsvolle gezichten van onze leden van de Scootmobielclub was het opnieuw een uitdaging om er met elkaar een gezellige middag van te maken.E n dàt werd het!!

We reden via Heeswijk en de Meerndijk naar Reyerscop. Een mooie tocht langs prachtige boerderijen met veel dieren in de polders. Aan het einde van Reyerscop gingen we een doodlopende weg op. Vraagtekens bij onze leden maar al snel kwamen we uit bij het schitterende huis van Brigit en Guido Pallada, die ons al op stonden te wachten. Hun welkom aan ons was hartverwarmend, het was voor beiden een kennismaking met onze club. 

Voor ons was het de ruimte, de mooi verzorgde tuinen en vooral ook hun schaduwrijke terras die maakten dat we ons al gauw ‘thuis’ voelden. De koffie werd vergezeld door schalen vol koeken waar gretig van gesmuld werd. Vervolgd door lekkere koele drankjes en voor deze ene keer vond Ton het goed dat er bier gedronken werd wat door Guido vanwege de warmte zo van harte aangeboden werd. 

De rijveilig/vaardigheid is natuurlijk te allen tijde het belangrijkste. We gingen er maar vanuit dat we geen pijpjes hoefden te blazen. Maar toen kwamen de vragen en de verhalen en Guido en Brigit kwamen gezellig tussen ons in zitten en zo vertelde Guido op verzoek hoe wij met hen in contact waren gekomen en over de supergezellige kennismakingsavond die altijd vooraf gaat aan het bezoeken van een “nieuw adres”. 

Ook van onze leden kwamen verhalen, zoals een lid die 50 jaar geleden bij de reservepolitie werkte en uitgerekend in deze polder op jacht moest naar stropers. Tja, tijden veranderen……
Ton’s dankwoord werd vergezeld door het bijenhotel waarbij Ton de Klaver weer vertelde over het idee en het onder zijn leiding maken ervan door mensen van het Doe-Meehuis. Het bijenhotel werd zeer gewaardeerd en met een blije lach op ieders gezicht werd afscheid genomen van opnieuw twee zèèr gastvrije mensen die hun huis en hart openstellen voor hun medemens!!

Brigit en Guido, bijzonder hartelijk dank namens leden en begeleiders Ton en Albert, Jan en Ton en ja hoor, op jullie verzoek komen we volgend jaar graag weer terug!

6 Foto's bij dit artikel


Bekijk alle 6 foto's die bij dit artikel horen: scoot 28 juni

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024