StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:14-06-2018
Bijgewerkt op:14-06-2018 12:02

Informatieavond fietsstraat Doeldijk

Bron: gemeente Montfoort
    

Gemeente Montfoort is van plan om de Doeldijk in te richten als fietsstraat. Om te horen wat inwoners, weggebruikers en andere betrokken hiervan vinden, organiseert de gemeente een informatieavond op 26 juni a.s.. U bent van harte welkom. 
De kwaliteit van het wegdek op de Doeldijk is slecht. Er zitten veel gaten in en die worden groter als er niks aan gedaan wordt. Daarom staat er onderhoud gepland voor 2018. Gemeente grijpt dit moment aan de weg in z’n geheel aan te pakken. Zodat we zonder veel extra kosten meerdere ergernissen en onveilige situaties kunnen wegnemen. Het aantal fietsers op de Doeldijk is de afgelopen jaren flink toegenomen. Een groot deel van deze fietsers zijn scholieren veelal van het Wellant College. Ook het aantal automobilisten dat gebruik maakt van de Doeldijk is hoog. Met name in de ochtendspits is het hierdoor druk op de Doeldijk. Gevolg zijn met enige regelmaat gevaarlijke situaties, voor met name de fietsers. Om de positie van deze fietsers te verbeteren, denken we eraan om de straat te gaan inrichten als een fietsstraat. Daardoor wordt het minder aantrekkelijk om (te) hard te rijden op de Doeldijk.

Datum: dinsdag 26 juni
Begintijd: 19.00 uur, inloop 18.45 uur
Eindtijd: 20.30 uur
Locatie: Stadskantoor Montfoort. Kasteelplein 5

Ontmoetingsruimte, tweede etage
Onze verkeersdeskundige begint de avond met een presentatie van de plannen. Zorgt u er dus voor dat u op tijd aanwezig bent. Na afloop van de presentatie is er ruimte voor vragen of opmerkingen.

 

    


Kijken en luisteren

Reclame

Adfys Montfoort

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Middag mix
Nu op RSM:

Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2018