StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:04-09-2015
Bijgewerkt op:04-09-2015 13:47

Openingsfeest peutergroep De Kabaaltjes

Bron: Linda de Graaf, marketingcommunicatiemedewerker
  

Vanaf 1 augustus is Kern Kinderopvang Randstad in Montfoort gestart met een peutergroep De Kabaaltjes gevestigd aan de Bovenkerkwerk 78 in Montfoort. Dit werd gevierd tijdens het openingsfeest op woensdag 2 september. 

De nieuwe peutergroep werd officieel geopend door Andre Feije, regiomanager van Kern Kinderopvang Randstad, met het doorknippen van een lint. Hij werd geholpen door de peuters. De kinderen van de peutergroep hadden cakejes gebakken en er was een taart. Ook was er een optreden van poppentheater ‘Cassiopeia’ met als toepasselijk thema ‘feest’.

De peutergroep biedt opvang voor kinderen van 2 tot en met 4 jaar. Van maandag- tot en met vrijdagochtend van 8.30 tot 12.00 uur of tot 12.30 uur inclusief lunch. Gediplomeerde medewerkers bieden dagelijks gevarieerde en uitdagende activiteiten aan.

Peuters kunnen in een veilige en vertrouwde omgeving met andere kinderen spelen. Buiten het eigen gezin. Er wordt gewerkt met de Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) methode Uk & Puk. In een combinatie van spelen en leren worden jonge kinderen gestimuleerd in hun ontwikkeling en voorbereid op de basisschool. Ieder kind kan op zijn of haar eigen niveau en tempo leren. Zij werken samen met het consultatiebureau en de scholen.

Peutergroep De Kabaaltjes heeft nog plek. Meer informatie is te vinden op www.kern-randstad.nl

Over Kern Kinderopvang Randstad
Kern Kinderopvang Randstad biedt in verschillende gemeenten veilige, vertrouwde en inspirerende opvang voor kinderen van 0 en 13 jaar. Door persoonlijke aandacht en afwisselende activiteiten leren kinderen bij Kern Kinderopvang Randstad spelenderwijs ontdekken. De kleurrijke en gezellige locaties bieden een veilige plek voor kinderen om te groeien. Zij levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen in samenwerking met ouders, de scholen en verenigingen. Wij zijn onderdeel van Stichting SWKGroep. Een toonaangevende onderneming in kinderopvang en buurtwerk in Nederland. De SWKGroep biedt ons bestuurlijke en bedrijfskundige ondersteuning. Vanuit haar visie ontwikkelt de SWKGroep eigentijdse concepten voor oplossingen in kinderopvang, onderwijs, zorg en welzijn. En brengt deze in de praktijk. De werkwijze is innovatief, kostenefficiënt, sociaal én gericht op kwaliteit en samenwerking. Wij investeren in eigen kracht! Door het delen van elkaars kennis, ervaring en netwerk. Hierdoor kunnen wij ons met alle aandacht richten op de opvang van het kind.

:

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nonstop Nederlandstalig


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024