StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:23-09-2014
Bijgewerkt op:24-09-2014 13:32

Rabobank en Restaurant Janzen zetten deuren open voor Ferm Werk

Bron: Eveline Klerkx, Ferm Werk
  

Vorige week mochten medewerkers van Ferm Werk een dag stage lopen bij Woerdense Ondernemers. Jan ten Boske en Jorn Deyns liepen een dagje mee bij de Rabobank Rijn en Veenstromen. Een andere medewerker van Ferm Werk liep een dagje mee bij restaurant Janzen. Door deze meeloopdag hebben zij ervaren hoe een reguliere werkdag er bij deze ondernemers uitziet. Leren, zien en ontwikkelen mét plezier!

Een dag vol inspiratie
Jan mocht de hele dag met Denny van Drogenbroek, Kantoordirecteur Rabobank, meelopen. Jan werkt normaliter als brugwachter en heeft interesse in de financiële wereld, dit was voor hem dan ook zeer leerzaam. De andere medewerker van Ferm Werk werkt normaal gesproken in het bedrijfsrestaurant van Ferm Werk en mocht nu meelopen bij Restaurant Janzen waar ze meehielp met de voorbereidingen voor het diner. Ze waren zeer tevreden over haar en ze zien haar graag eens terug om te komen werken. Jorn kreeg de mogelijkheid om met de afdeling Facilitaire Zaken van de Rabobank mee te lopen. Dit was voor hem iets nieuws aangezien hij in zijn dagelijkse werkzaamheden bezig is met het monteren van trappen. Ferm Werk begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar zo regulier mogelijk werk. De mogelijkheid een dagje mee te kijken en te helpen bij lokale ondernemers is voor deze medewerkers erg waardevol!

In de aankomende weken zetten ook Westdam Notarissen, Jumbo Woerden Stef Bijlsma, Woerdense Techniek Talent, Verweij Houttechniek en de gemeente Woerden hun deuren open voor medewerkers van Ferm Werk.

Matches
De stagedagen zijn ontstaan door het maken van “matches” op de laatste Beursvloer Woerden. Op 9 oktober aanstaande wordt voor de zesde keer de Woerdense Beursvloer gehouden. Diverse organisaties ontmoeten elkaar in een informele en dynamische sfeer en kijken samen wat ze voor elkaar kunnen betekenen. Ferm Werk is ook dit jaar aanwezig en gaat hopelijk naar huis met net zulke mooie matches als afgelopen jaar!

Ferm Werk brengt mens en werk samen.

 

 

 

 

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024