StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
Agenda
  Januari
  Februari
  Maart
  April
  Mei
  Juni
  Juli
  Augustus
  September
  Oktober
  November
  December
  Agendapunt inbrengen

Reclame

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:12-03-2013
Bijgewerkt op:11-08-2022 10:08

Oktober

Bron: Ingeleverd bij nieuws@radiostadmontfoort.nl
    

Aciviteiten Knooppunt: Knooppunt – Voor de actieve 55-plussers (knooppuntmontfoort.nl)

Elke woensdag van 10.00-12.00 uur organiseert SWOM Digicafé. Gratis inloop voor al uw digitale vragen in het Huis van Ervaring, Kasteelplein 7 in Montfoort.

Elke 1e vrijdag van de maand inloop van 13.30-16.00 uur in het Repair Café in het Huis van Ervaring, Kasteelplein 7, Montfoort.

Elke 3e vrijdag van de maand inloop van 13.30-16.00 uur in het Repair Café in de Brede Vaart, Laan van Rapijnen 36, Linschoten.

Elke vrijdag en zaterdag geopend van 12.00-17.00 uur: Galerie Montfoort. Expositie hedendaagse kunst in Het Oude Stadhuis, Hoogstraat 36. Bewonder – Verstilling – Verbazing – Emotie. Als de galerie gesloten is en je wilt heel graag een kijkje nemen, bel dan: Marcel Wammes, tel. 06 16720889 of Piet van der Wildt: 06 57428221

Zondag 2 oktober heeft Cultureel Montfoort Wilfred Kemp uitgenodigd om te vertellen over Rome. Wilfred Kemp reist voor zijn werk als presentator bij KRO-NCRV regelmatig naar Rome. Wilfred kent Rome als geen ander. Hij zal boeiend over de stad vertellen, tips geven aan hen die Rome gaan bezoeken. Vooral zal hij echter  een kijkje geven in het Vaticaan.

Aanvang 15.00 uur in Zalencentrum St. Joseph. Tickets via: www.cultureelmontfoort.nl

Zaterdag 15 oktober: Vier keer leuk! De Cabaretpoel mag ook dit jaar niet in het programma ontbreken. Zij verzorgen voor de vijfde maal een avond in Montfoort. Een avondvullende voorstelling met vier cabaretiers. Het is een soort reizend cabaretfestival, maar zonder competitie-element. Een zeer afwisselende avond. Laat je verrassen door het talent van de toekomst! Aanvang 20.00 uur in Zalencentrum St. Joseph. Tickets via: www.cultureelmontfoort.nl

 

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nonstop muziek


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2022