StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:21-07-2020
Bijgewerkt op:21-07-2020 10:27

Bron: Taco Jansonius Lopikerwaarden Streekfonds
    

Het Lopikerwaarden Streekfonds heeft wethouder Walther Kok van Oudewater maandag 13 juli jl. de brochure Natuurlijk Sturen – Inspiratie voor de Lopikerwaard aangeboden. Deze brochure laat zien hoe Natuurlijk Sturen het landschap in de Lopikerwaard mooier kan maken en wegen veiliger. De gemeente Oudewater en het Streekfonds gaan dit najaar in gesprek over een mogelijke pilot Natuurlijk Sturen in Oudewater.

Harry Bijl, bestuurslid Lopikerwaarden Streekfonds, biedt wethouder Wather Kok van Oudewater de brochure Natuurlijk Sturen aan.

Natuurlijk Sturen gaat over een andere manier naar wegen en het landschap eromheen kijken. Minder focus op bebording, paaltjes en drempels  – en juist meer aandacht voor landschappelijk passende elementen. Hierdoor gaan mensen (onbewust) anders rijden: rustiger en vriendelijker. Natuurlijk Sturen is iets nieuws en volop in ontwikkeling. Het Lopikerwaarden Streekfonds houdt van het omdenken dat hierbij hoort en daagt overheden en streekbewoners uit om dit ook te doen. Om zo samen tot voorbeeldprojecten in gebied te komen.

De rijk geïllustreerde brochure bevat naast een korte inleiding foto’s van wegen in de Alblasserwaard die al volgens de Natuurlijk Sturen aanpak zijn ingericht. Daarnaast zijn voor zes locaties in de Lopikerwaard specifieke Natuurlijk Sturen-ontwerpen gemaakt.

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

in deze online winkel

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
The Unlimited Music World


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2020